Kormány forgatása közben futómű morgó hang?
Figyelt kérdés
~15 éves használt autót vennék és van egy szimpatikus példány, ami minden tekintetből megfelelne. Próbáltam is menet közben, kanyarodásnál már kisebb sebességnél is apró, szakaszosan morgó hang jött a futómű felől. Ez mi lehet? Szabad ilyennel megvenni? Ha értelmes összegből javítható és nem valami komoly baj jele, akkor inkább megveszem és megcsináltatom, mert egyébként tetszik az autó.
Tervezem, hogy elviszem szervizbe is, csak érdekelne, hogy mik lehetnek ezek a dolgok
2017. márc. 2. 13:08
1/4 anonim válasza:
Kormánymű? Milyen autóról van szó?
2/4 anonim válasza:
1sben ha teljessen kitekered a kormany es megprobalsz megterni,megfordulni, akkor is szokta csinalni?
3/4 JulesTS válasza:
Toronycsapagy, vagy kormanymu lesz. Allo helyzetben, nyitott motorhazteto, jaro motor es kerd meg az eladot, hogy tekerje a ket vegallas kozott a kormanyt. Hallgatozz a toronycsapagynal, ha az ropog akkor erdemes lehet megvenni, mert altálaban nem draga alkatresz es nem tul bonyolult cserelni. Ha kormanymu a gyanus, akkor inkabb hagynam.
4/4 A kérdező kommentje:
Közben megnézettem egy szerelő ismerőssel, egyből rávágta, hogy kormányszervó. Viszont alulról nagyon rozsdás volt, nem vettem meg. Köszi azért
2017. márc. 3. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!