Nembirom a dizelt? Ültem már sok kocsiban de a dizelbe hányingerem lessz és rosszul leszek ez mitöl van?
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 20:10
1/11 anonim válasza:
Hogy jobban razza az egesz autot( regebbiek legalabbis -2000-ig.) plusz lehet, hogy a gazolaj szaga is hatassal van rad, bar azt bent nem krne erezned,
2/11 Donald J. Trump válasza:
Van ilyen - városi vagy és szédülsz a szántóföldön. Egy kis aratás a jó öreg piros MTZ traktoron jót tenne neked!
3/11 anonim válasza:
Áruld el, hogy aratsz MTZ-vel.
4/11 anonim válasza:
Nem bírod ahogy az egykilenc tédéji belepasszíroz az ülésbe.
5/11 Donald J. Trump válasza:
6/11 anonim válasza:
Én is tapasztaltam már, de leginkább buszoknál. Valószínűleg azért, mert az üzemanyagot "finomabban", részletesebben dolgozza fel a motor és a katalizátor és tsi., mint a régebbiek, ezáltal másabb a károsanyag kibocsátásuk is, tehát ezért hiába koromtalanabb, de büdibb egy mai dzel, mint egy régebbi. Ha még van benne AdBlue is, akkor meg különösen.
7/11 BiTOPro97 válasza:
Van aki nem bírja, a motor keltette rázkódást.
Mondjuk egy W204 C300D-ben ez a nullával egyenlő. Egy ismerősöm erre mondta: "Az első dízel ami nem traktormotoros." Amúgy pont egy 1.9TDi-ben volt még ideje kiszállni hányni. Én enduro versenyző voltam, nekem fura, de van ilyen.
8/11 anonim válasza:
az attól van, hogy egyszerűen csak hülye vagy.
9/11 anonim válasza:
A benzin sokkal büdösebb, erősebb szagú. Az AdBlue-t se érzed meg.
10/11 anonim válasza:
Vedd be a trollkodás elleni gyógyszeredet, az a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!