Melyik a szebb, jobb autó?
2005 hyundai coupe
Mazda mx 5 mk2
Csajos autónak mondanátok bármelyiket is?
melyik az igazán jó kis élmény autó.
A hyundai minden csak nem sport vagy elmenyauto!A neven kivul semmi "sportos" nincs benne.......az meg azert igy eleg karcsu.....
Az mx-5 meg.......miota a totalcar-on az egekig fels zopták,azota mindenkinek ez az elmeny auto!Egyik cimboramnak is van egy eppen ezert egyszer megkertem had probaljam mar ki ha ennyire dicserik!Szamomra egy hatalmas csalodas.....főleg miutan annyira vartam a mar beharangozott.meg mindehol olvasott dolgokat!Azon kivül hogy hátul kapar mas nem nagyon tud!Ez meg megint nem mindenkinek előny!Mondjuk a drift királyai igy sem leszünk mert ugyan meg lehet inditani a hatlujat de azert ez a motor elég hurka ahhoz,hogy azzal egy ivet ki is lehessen tartani ugy komolyabban!A futóműve az mondjuk pazar!Ezt alairom,de ennyi!
Mondjuk a hyundaihoz kepest igy is egy ferrari,de az elmenyauto nalam nem ilyen!
Pont ezért van mindenkinek BMW-je, mert a legolcsóbban ad élményt. :) Az MX-5 állítólag jó, de én kétlem, hogy annyi erővel olyan óriási élményt adna. Nagyobbik motorral, sperrel kéne, az pedig általában jóval drágább.
Ami egyébként vicces lehet még, az a Saxo VTS. Állítólag az is elég nagy élmény, csak elég nagy szopóroller, meg nem igazán találni jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!