Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok ti nyáron milyen...

Lányok ti nyáron milyen cipőben vezettek?

Figyelt kérdés
Mezítláb szoktatok?

2017. febr. 25. 08:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

Mindenben szoktam, kivéve mezítláb. Azt Sosem próbálnám.

Legtöbbször laposban, szóval sportcipő, balerina, vagy ilyesmi.

Télen egyszer vezettem magas sarkú csizmában, na azt se sűrűn fogom. Ha kiöltözve megyünk valahova, akkor néha vezetek csini mgassarkúban.

Most a héten vettem nyári szandit, és vezetéshez is tökéletes. Ilyen:

[link]

Meg van egy papucsom, ami pont passzol a lábamra, szóval nem lötyög, utcai köves csini-de lapos. Abban is jól tudok vezetni.

2017. máj. 27. 21:37
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

" Az a lényeg hogy ne büntessenek meg".

Hát nem ez az első szempont. Első mindenképp a biztonság. Papucsba meg magassarkúban nem lehet normálisan vezetni.

Olyan legyen ami kényelmes , biztonságos és érzi az ember a pedálokat benne.

2017. júl. 24. 07:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez már egy kicsit provokatív kérdés, amit valszeg pasi írt ki.

Én mint nő, vezettem már mezítláb, de hidd el, az nem egy kényelem, főleg egy teherautónál vagy busznál. (próbáld ki)

Ha csak tűsarkú cipős lányokat ismersz, akkor sajnállak.

Hallottál már sportcipőről? Vászoncipőről?

2017. aug. 19. 21:36
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Én pasi vagyok, de ez a milyen cipő kérdés elég hülye kérdés😀 Szerintem mi férfiak se vezetünk mezítláb, ha nem muszály. Viszont nem jelenti azt, hogy nem vezetett valaki mezítláb. Teherautót vagy buszt nyilván nem élmény, de személygépkocsi esetében tud kényelmes lenni. A nők szerintem nem így vélik🙂 Nyáron jó a papucs, de nem vezetésre! Ilyenkor én mezítlábasra váltok és már sokkal jobb a vezetés. A lányok nehezebben vezetnek és ez szerintem plusz teher, szerintem.
2017. szept. 29. 12:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretek mezítláb vezetni. Nagyon közvetlenül érzed a kocsit. Azok a cipők, amiket autósporthoz fejlesztettek ki, szintén nem túrabakancsok, a padálok érzése ott kifejezetten fontos, ezért a talpuk viszonylag vékony és puha. Természetesen versenyen elég veszélyes lenne mezítláb vezetni, de hétköznap miért is ne? Mivel én gyalog is sokat vagyok mezítláb, nincs olyan félelmem, hogy nem tudom elég hirtelen, elég erővel megnyomni pl. a féket. (Ennek a rögzült reflexek az ellenségei, nem a cipő vagy annak hiánya, bárki kipróbálhatja ezt egy vezetéstechnikai tréningen, én is ott próbáltam.) Ezért az a határozott véleményem, hogy pl. egy automata kocsit, ahol csak 2 pedál van, és a fék akkora, mint egy felnőtt tenyere, bárki vezethet mezítláb, akinek kedve tartja, és egyébként tud vezetni. Egy sportos kocsit meg kifejezetten élvezet mezítláb vezetni. Aki fél ettől, az úgy sem fogja kipróbálni, és Ő is jól teszi. Fontos, hogy komfortosan érezd magad vezetés közben!
2017. okt. 3. 09:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltatok még, hogy a mezítláb vezetés tönkreteszi a lábat, főleg az ujjperceket? Cipőnél az erő szétoszlik szépen a talpán, míg mezítláb olyan a hatás, mintha a pedál telibe püfölné a lábadat.
2017. okt. 25. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:
27%

Mezítláb vezetés életveszélyes ugyanúgy, mint a papucsban való vezetés. Utóbbi azért, mert nem tartja a lábad, bármikor megakadhat a papucs és nem tudsz időben fékezni.

Mezítláb pedig nem tudsz hirtelen fékezni nagy erővel, mert a talpad puha felülete érzékenyebb és kisebb mértékben fájdalmas is lehet. Míg a cipőtalppal meg tudod nyomni hirtelen és teljes erővel a féket, addig mezítláb NEM: felfekszik a pedálra a lábad (felveszi az alakját) és csak pár tized másodperccel tudof kifejteni így a kellő fékhatást. Lehet ezen az egytized mp-en fog múlni az életed!

Rendőrök ezt egy helyszíni bírsággal vagy feljelentéssel díjjazzás! (HELYES)

2017. nov. 7. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

A talpamon járok alapból 60kg nyomja,ha futok akkor pillanatokra a többszöröse megsem fáj,tehát egy pedállt is megtudok nyomni vele teljes erővel.

De a témánál maradva cipöben,vagy szandiban.

Mezitláb is probáltam de nem volt komfortos.

2017. nov. 8. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyszer talán benyomod talppal a féket. Aztán majd meséld el milyen volt, amikor forgalomban percenként pedáloznod kellett a talpaddal, már ha ki tudsz szállni a kocsiból utána.
2017. nov. 8. 19:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Sportcipőben szoktam, még magassarkúban próbáltam, de csak szegény motor bőgött fel.😂
2017. dec. 19. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!