NagyTibirka kérdése:
Más is járt már ilyen cipőben? Szeptemberben kezdem a vezetést oktatóval, de mivel van kocsink otthon igy már oda oda ultem én is a volánhoz persze csak a határon
Figyelt kérdés
kb 10 alkalomból 9x elindulok a kocsival 1x pedig lefulladok.Ha sikerül a jogsi ugy döntenék hogy egy autómata kocsit veszek mivel azzal nem lehet lefulladni,hiába el tudok indulni vele mindig bennem van az hogy lefulladok ez idővel fel fog oldodni?2016. aug. 5. 10:18
1/4 anonim válasza:
Én mindkét váltós kocsit vezetem, de a saját az mindig is automata..
a nejem kézin tanult vezetni, de a jogsival mindjárt átült egy automatába..ki sem lehet robbantani..
azt javaslom, ne tétovázz..olyan oktatót, vagy céget keress, ahol automatával is tanítanak...az életed sokkal egyszerűbb lesz..
...most jön az, hogy és mi lesz ha? meg a bezzeg...
ezzel ne törődj. az automata a legjobb választás.
na, most figyeld a reakciókat.
2/4 anonim válasza:
hát tényleg kényelmesebb az autómata de az többet is fogyaszt mint egy kézi váltós . És ne aggodj elindulsz még 500 alkalommal és nagyon ritka lesz hogy lefulladsz . és viszont ha automatáson tanulsz nem vezethetsz kézi váltósan viszont ha kézin akkor vezethetsz automatásat . ha már megcsinálod a jogsit csináld meg ugy hogy több fajtát tudj vezetni ugyan azért a pénzért.
3/4 kevinnnn válasza:
Nagy városba jó, de a lustáknak tökéletes az automata kocsin és motoron egyaránt.
4/4 anonim válasza:
Határban vezetgetsz, de se rendes oktatást nem kaptál még, se tapasztalatod nincs, és csodálkozol, hogy néha lefulladsz indulásnál... Azért határban úgy megy ez a vezetés, hogy el kell csak indulni, utána meg mész mondjuk 2-esben. Tudom, én is vezettem földúton. De majd ha bemész pesti csúcsba, ahol 20-30-szor is meg kell állni egy vezetés alatt, majd elindulni, és ezt jó párszor megcsinálod, na akkor menni fog ez. Nem is vezettél még forgalomban, de már most azon izélsz, hogy nem tudsz elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!