HÖLGYEK! Milyen cipőben vezettek?
Figyelt kérdés
Magassarkúban szoktatok vezetni vagy esetleg tűsarkú. XD Hogy oldjátok meg ha olyan helyre mentek, az autóba átcserélitek vagy hogy? Évszaktól függetlenül. Ja és irjátok már meg hány évesek vagytok. Köszi2009. dec. 30. 13:12
1/16 anonim válasza:
Én most vagyok épp tanuló:D
Hát egyszer mentem tűsarkúba, akkor is leszurt nagyon az oktatóm és hát nagyon kényelmetlen volt!
Tuti sose fogok magassarkuba vezetni! :D
2/16 anonim válasza:
Én legtöbbet magassarkúban vezetek, kb 2 hónapja van jogsim, de én pl jobban szeretek magasban, mint laposban. De szerintem ez egyénileg változik.
3/16 anonim válasza:
Mivel alapból is majd 180 cm vagyok, a tűsarok szóba sem jöhet :(
Lapos (de nem teljesen földlapo) talpú bőrcipőben, szandálban vagy edzőcipőben. (csizmában és papucsban nem tudok).
4/16 anonim válasza:
23 éve vezetek, bármilyen cipőben. De szinte kizárólag magassarkút hordok, megszoktam.
5/16 anonim válasza:
Sportcipő, túrabakancs, nemigazán hordok magassarkút. Nyáron papucs, lábujjasban nem tudok, mert mindig lecsúszik, próbáltam már mezítláb is.24N
6/16 anonim válasza:
Autóülés alat van egy kényelmesebb cipellő,igy ha magassarkúban vagyok,átcserélem..:-)Nyáron meg papucsban.
28L
7/16 anonim válasza:
Én mindenben tudok vezetni, még soha nem használtam váltócipőt. Szerintem papucsban rosszabb, mint magassarkúban.
31/L
8/16 anonim válasza:
én motort is vezette tűsarkúban xD de nem ilyen robogót ám :D endurót xD jó volt :D
9/16 anonim válasza:
crossmotort tűsarkúban..,az azé komoly:D
10/16 anonim válasza:
gratulálok azoknak akik magassarkúba vezetnek tuti nem ők dolgoztak az autóikért. -.-' mehet a lepontozás de a kreszbe akkkor is benne van hogy NEM VEZETÜNK MAGASSARKÚBAN!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!