HÖLGYEK! Milyen cipőben vezettek?
En vagy edzocipoben vezetek,vagy most,h hidegek vannak csizmàban,de nem tul magassarku!! tusarkuban még nem probàltam ahogy papucsban es mezitlàb se,de majd sort keritek rà!! amugy hegyes orru magassarkuban es papucsban hogy lehet vezetni?? elkepzelni se tudom...gondolom a papucsbol kicsuszik az ember làba,a hegyes orr meg beakadhat a pedàlokba..meg én nem is érezném.. na mindegy,gondolom szokàs kérdése!!
28/N - Fél éves jogsival
Én hajlékony talpú sportcipőben szoktam. Olyanban, ami lehetőleg magas szárú, és van saroktámasz (a gumizás felfut a sarkáig). Ha olyan helyre megyek, viszek magammal cipőt, és a megérkezés után cserélem.
A párom autóját (Honda Civik) éppen lehetne bármiben vezetni, mert nagyon puhák a pedálok, komoly rásegítés van.
Az enyémben viszont (Forester 2,5 XT) minden pedál izomból működik, a kuplungot kimondottan ki kell rúgni. Az sem papucsban, sem tűsarkúban nem menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!