Scaniában, Mercedes Actrosban vagy Renault Magnumban ül magasabban a sofőr?
Figyelt kérdés
2017. febr. 23. 19:49
11/20 anonim válasza:
Az új Actros belső magassága 2 méter. A magnumé és a scaniáé szintén 2 méter körül van, illetve talán egy picivel magasabb.
12/20 anonim válasza:
Ha a régebbi modelleket nézzük, és nem az újakat, akkor a Scaniat, a Mant, az Ivecot és a Mercédeszt magasságban látványosan veri a Magnum.
Az új modelleket azért már felzárkóztak hozzá.
13/20 anonim válasza:
Szóval az a jó, ha magasan van a sofőr?
14/20 anonim válasza:
Persze, hogy jó hisz minél magasabban ül, annál kisebb fölötte a beltér... :D
15/20 anonim válasza:
Pont ezt írtam korábban, hogy minél magasabban ül, annál alacsonyabb lesz maga a kabin... Szóval nem értem akkor miért ment minden gyártó a Magnum után...
16/20 anonim válasza:
Mert van piaci igény a sík padlóra.
A Mercedes és a Scania megoldotta, hogy az így elvesztett helyen tárolódobozok legyenek,igaz ez csak kintről hozzáférhető, de legalább kompenzál valamit.
17/20 szántóvető válasza:
nekem tériszonyom van egy magnumban.
18/20 anonim válasza:
19/20 anonim válasza:
"Ezt csak most nézem. Ha a régi modelleket vesszük, a régi nagy fülkés Eurostart biztosan nem veri a Magnum"
Na jó, de ezeknek hálófülke van felül... Magasságban lehet, hogy nagyobbak emiatt, de a sofőr nem ül magasabban.
20/20 anonim válasza:
Igaz, én belső magasságra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!