Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Némelyik új Mercedes "elfranci...

Némelyik új Mercedes "elfranciásodott" egy kicsit dizájn terén?

Figyelt kérdés

A német prémiummárkák közül mindegyik átment arculatváltáson az utóbbi években,de a Mercédeszé volt a legradikálisabb.

Ha egy új BMW-re ránézünk, mindig van valami, a márkajelzésen kívül, amiben meglátjuk a régebbi "ős" BMW-ket is.

A Mercinél viszont már nincs ilyen.

Némelyik modell, főleg az S meg a C kupé, különösen a fenekük, nagyon hasonlít a Laguna kupéra.

Merci:

[link]

[link]

És itt a francia:

[link]

[link]

[link]

Ezek a húzott, hosszúkás lámpák a Renaultra jellemzőek, az újabb modelleknél különösen.

2016. júl. 10. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ha egy új BMW-re ránézünk, mindig van valami, a márkajelzésen kívül, amiben meglátjuk a régebbi "ős" BMW-ket is"

Igen? Jó neked, ha látod. Én nem látom. Megmaradt a két vese eltorzított változata, illetve a Hofmeisterkick, de az meg alig látható. Az E12-re megy ugyanúgy hasonlít az F10, mint a Lexus GS. De azért megvan a hasonlóság, értem én.

A hosszúkás lámpák meg lehet, hogy újabban Renault- és Mercedes-szokásnak tűnnek, de az Alfa Romeo már több, mint húsz éve ismeri őket. Franciásodás, az.

A Mercedesnél új formanyelvet találtak ki. Az előző generáció éles vonalait kerekebb, szappantartó-vonalak váltották, több lézervágott és -lyuggatott, ilyen-olyan görbítésű elemmel. Nincs itt franciásodás, egyszerűen ezt találták jónak. Nekem nem tetszik, de az eladási adatok azt mutatják, nem rossz a koncepció.

2016. júl. 10. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
A nagyobb baj az, hogy minőség terén is.
2016. júl. 10. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
59%

A Renault németesedett el nagyon, olyannyira, hogy másolnak dolgokat. Nemcsak a Mercitől:

[link]

2016. júl. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!