125ös crossal városba?
Figyelt kérdés
Mi van ha 125ös crossmotorommal kimegyek városba,és lepróbálna állítani rendőr,én úgygondolom,hogy nem állnék meg mert eléggé megbüntetne,de pontosan hogy is van ez?sima adásvételi van a motorról,nekem van 125ösre jogsim,de motornak papirjai biztositása rendszáma nincs,szal mi lenne ha mégis megfognának?vagy inkább meneküljek?2010. máj. 9. 11:52
1/5 anonim válasza:
Inkább kerüld a rendőröket. ha elkapnak csúnyán megbüntetnek, cross-al alapból nem mehetsz városba.
Amúgy te tudod hogy mennyire húz a motor, és el bírnál-e menekülni a rendőrök elől, de azért kockázatos szerintem.
2/5 anonim válasza:
sikátoros, fölutas, nehéz tereppel körülvett városban nem akadály.. de egy full aszfalt nyílt úton eléggé necces. amúgy.. igencsak megbüntetnének ha elkapnának, ennek ellenére én rendszeresen találkozom a városban crossmotorosokkal :)
3/5 anonim válasza:
kis szűk utcákba menj vele mer ott ha utánad mennek könnyen lebírsz lépni:)
4/5 anonim válasza:
azért a rendőröket se becsüld alá. akármilyen hülyék is, nagyon keményen képzik őket vezetni. be az erdőbe egyből! mondjuk normafa közelében könnyű dolgod lenne. :))
5/5 anonim válasza:
Gázt neki mert ha elkapna annyi ha jó állípotban van a motor esélyük sincs a droidoknak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!