Honda CBF 125 milyen motor közútra (kisebb túrákra) és városba, faluba?
Sziasztok!
Én egy kis faluban élek,nagyon szeretnék egy ilyen motort,
elég sok kóbor kutya van a faluban,de általában félnek a motorok hangjától,ez így megy Honda cbf 125-nél is,mert azért neki jóval kellemesebb a hangja,mint egy enduronak .... és jó lenne ha kimennék faluba,nem a kutyákat kéne figyelmi,mert elég sok van és ha egyik alám szalad,nagyot tudnék esni.
Továbbá én kisebb túrákra használnám,pl elmegyek 50-50kmt.
És azért használnám városba is,bejárós vagyok .....(közeli kisvárosba)
Nagyon kedvező áron gyárilag is 650.000 Ftért meglehet kapni(szinte 50 ccm3 robogó árán)és kis fogyasztású,nagyon nem kell rá költeni,ezért is tetszik,meg kinézet,gyorsaság,stb
Kutyák félnének tőle?
Továbbá ha vennék egyet gyárilag áttudnám valahol festetni,nem csak matricákat akarok :),hanem gondolom biztos van olyan,aki vállal rá festést,mondjuk egy red bull,monster energy festés,hell,nekem mind1 csak jól nézzen ki :) aki tud ilyenről tudna árat mondani?
A hasznos válaszok feladóinak jár a zöldkezecske és egy nagyon nagy köszönet előre is.
Szerintem ne költs rá ennyit, 300-ért lehet kapni pár éveseket. Ebből a kategóriából nekem a Yamaha YBR-125 a favorit.
A kutyák nem hiszem, hogy félnének tőle, nagyon halk motorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!