Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha sikerült a kreszvizsgátok...

Ha sikerült a kreszvizsgátok akkor utána már mentetek vele városba egyből?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen én mentem!Felültem a buszra és hazajöttem.Aztán később, amikor meglett a forgalmi vizsga után a jogsim, akkor már egyből kocsival mentem a városban.
2010. okt. 30. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kresz vizsga után még hivatalosan nem mehetsz forgalomba,

Ezután még rutinviszgázni kell, és azután mehetsz a forgalmi vezetésre.

De oktatón is múlik, pl néhány óra vezetés után nekem megengedte hogy a városba is menjunk néhány kört.Aztán annyira belejöttem hogy rutinvizsgára a városba gyakoroltam és szinte nem is voltam rutinpályán!

2010. okt. 30. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Kresz vizsga után még csak áramot vezethetsz jobb esetben. Majd ha a kezedbe a "Vezetői engedély", akkor mehetsz.
2010. okt. 30. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Hol élsz te?

Van olyan oktató aki pl a rutinpályáig megengedi hogy vezess, max úgy vezethetsz a városban egyből! De a forgalmi vizsga gyakorlásához előbb sikeres rutinvizsgát kell tenned. Ha az kész utána már csak a forgalomban mentek

2010. okt. 30. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:

"Kresz vizsga után még csak áramot vezethetsz jobb esetben. Majd ha a kezedbe a "Vezetői engedély", akkor mehetsz."

Beszéled itt a hülyeségeket :D hát nem jogsival megy az autó hanem benzinnel ;) az igaz ha elkap a rendőr rosszul jársz de akkor sem jogsival megy ám ;)

2010. okt. 30. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Jajó, de én ilyen konzervatív, alapszabályokat betartó ember vagyok, na :)
2010. okt. 30. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Például vezetés közben sosem iszom! legalább egy piros lámpa, vagy zebra, vagy valami kell, ahol megállhatok :\
2010. okt. 30. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mentem mert akkor még egybe volt a rutin és a városi vezetés. Nem kellett külön vizsgázni.1991
2010. okt. 31. 19:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: Már nagyon rég nem így van.

Kérdező: hivatalosan akkor vezethetnél (az oktatóval) forgalomban, ha már megvan a rutinvizsgád.

2010. okt. 31. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!