Ha sikerült a kreszvizsgátok akkor utána már mentetek vele városba egyből?
Kresz vizsga után még hivatalosan nem mehetsz forgalomba,
Ezután még rutinviszgázni kell, és azután mehetsz a forgalmi vezetésre.
De oktatón is múlik, pl néhány óra vezetés után nekem megengedte hogy a városba is menjunk néhány kört.Aztán annyira belejöttem hogy rutinvizsgára a városba gyakoroltam és szinte nem is voltam rutinpályán!
Hol élsz te?
Van olyan oktató aki pl a rutinpályáig megengedi hogy vezess, max úgy vezethetsz a városban egyből! De a forgalmi vizsga gyakorlásához előbb sikeres rutinvizsgát kell tenned. Ha az kész utána már csak a forgalomban mentek
"Kresz vizsga után még csak áramot vezethetsz jobb esetben. Majd ha a kezedbe a "Vezetői engedély", akkor mehetsz."
Beszéled itt a hülyeségeket :D hát nem jogsival megy az autó hanem benzinnel ;) az igaz ha elkap a rendőr rosszul jársz de akkor sem jogsival megy ám ;)
Utolsó: Már nagyon rég nem így van.
Kérdező: hivatalosan akkor vezethetnél (az oktatóval) forgalomban, ha már megvan a rutinvizsgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!