Évek óta be nem indított autó?
mivel a barkas két ütemű, így elsőnek le kell enegdni a régi benzint, mert az olaj már tuti leülepedett a tank aljára és így nem lenne kenése a motornak.
Ha nincs a tankban semmi akkor fel kell tölteni keverék benzinnel.
10 év állás alatt az elektromos vezetékek lehet hogy gyakorlatilag elrohadtak, így valószínű be sem fog indulni.
Ha valami csoda folytán beindul a mator akkor is van még jó pár dolog ami tuti meghalt.
a fékek munkahengerei tuti berohadtak, a kerékcsapágyak szintén.
Nem igen fogod tudni csak ugy üzembe állítani.
Egyébként...
A barkas mivel kétütemű így teherautóként vagy kisbuszként nem közlekedhet, max lassú jármű-nek lehet levizsgáztatni
De tuti nem éri meg foglalkozni vele 10 év állás után, mert sok macerába és pénzbe kerül feltámasztani!
hogy legyen benne megfelelő benzin jó akkumlátor és hogy forogjon az önindító:)
De tuti nem fog beindulni
kb mind a 4 elektorom alkatrész ami a barkas ban van halott lehet:)
trafó gyújtás kábelek minden:)
De kipróbálod megtudod.
Elrontani tuti nem fogod
7 év állás után indítottam a trabantomat,még le sem engedtem a benzint csak hozzáöntöttem.
Elsőre beindult csak nem mozdult a fékek miatt
Úgyhogy jó akksi,benzin,oszt gó!
*Megszakítóit /3 van belőle ugyanis/
Keress rá egy Wartburg tourist blokkra,ugyanaz van a barkasban is.
Oldalt egy kerek zárókupak alatt vannak
Porlasztóból valószínű kipárolgott a benya, olaj bentmaradt, de ha ráengedsz megint keveréket, és állni hagyod kicsit, talán észhez tér.
Miért ne indulna be?
Ha nem is pöccre, de köszörülni kell egy ideig.
Azért kis olajat nyomj a hengerekbe a gyertyafuraton keresztül. Két üteműt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!