Nagyon sokat fogyaszt az autóm. Mi lehet a baj?
Hat en ugy tudom abba 16 pines obd 2 port van ilyen fekete teglalap alaku :D De attol ramegy a trapezalaku csatlakozo, mivel maga az mg rover obd je kisebb es a trapez szelesitest hagytak le rola .
Szerintem a hideg is kozrejatszik,a tulfogyasztasba, hiszen tovabb tart a motornak elerni az uzemi hofokat, addig meg ugye tobblet uzemanyaggal mukodik a hideg miatt :D Ha sok hideginditast csinalsz erdemes megnezned a motorolaj szintet,nem e higult fel benzinnel, mert nehezebben tud kiegni belole az uzemanyag (azt ugy veszed eszre,hogy megnol a motorolajszint :D Akkor esetleg elhasznalodott motorolajtol fogyaszthat tobbet, ,de ahoz nagyon elhasznalodottnak kell lennie ,besurusodott trutyinak amitol nehezebben jar a motor
hiába a jó szándék, itt tevőlegesen nem tud senki segíteni, akárhogy is ért hozzá..
javaslom menj el egy jobb szervizbe, ott kérj kipufogógáz elemzést, és nézesd meg kompjúterrel is..ebből a kettőből megmondják, hogy jó az autód, csak tél van, illetve jobban taposod mint kellene..
ha valami rossz, az is kiderül..annyi pénzt bőven megér.
Amúgy ez a Rover egy kiváló autó, nem lehet nagy baj vele.
Eloszor is koszonom szepen a valaszokat! :)
Azota en is sokat szemeztem azzal a csatlakozoval es en is ugy iteltem meg, h valoszinu ra fog menni a trapez alaku csatlakozo.
A fagyasztas nyaron is ennyi volt, alig kevesebb. Tehat sajnos nem a tél tett be neki. Az eszrevetel es a meres a kovetkezokeppen tortent. Eszrevettem h nagyon fogy a penz a penztarcambol. :) Viccet felre teve. Igen latvanyos volt a szintjelzo mutato gyors, lefele iranyulo mozgása. Szoval elkezdtem szamolgatni tankolasok utan. Először teli tankkal, utana fel tankkal. Sajnos mindig ezek a horror szamok jottek ki. Annyira sok a fogyasztas, h remenykedtem benne, h ekkora kulonbseg leszukitheti a vizsgalando alkatreszek listajat es kapok par jo otletet.
Az egyetlen problema a kocsival amirol tudok, az az, h kopog par hidrotoke. Ezt multkor elfelejtettem leirni. Okozhat ekkora fogyasztast h a szelephezag nemelyik szelepnel nem tokeletes ez miatt?
Az ok h szeretnek errol kicsit tobbet tudni, mert nem biztos h minden szervizben segitenek tenylegesen, es szeretném elkerulni legalább par alkatresz folosleges cserejet. Előre köszönöm a tovabbi segitsegeket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!