Miért fogyaszt sokat autóm?
van egy fistám 1.3 16v és nagyon sokat zabál. dinamikus hajtó vagyok, velem beveri a 10 litert... az alapjárati szabályzót kell cseréljek mert nagyon fel-le jár az alapjárat,
az alapjárati szabályzó esetleg okozhat ijen nagy fogyasztást??? nemrég van nálam az auó nem ismerem még igy nemtudom pontosan mennyilehet a fogyasztása. már én szerintem egy 1.3 as motornak ez sok ofgyasztás
Nem oké a 10 liter, mondanám, hogy lehet hogy rosszul mérted, vagy ilyesmi, de írtad, hogy fel-le ugrál az alapjárat. Szóval valami gond van.
Régebben egy haveromnak ilyen Fiesta volt, 3 ajtós, és 5-en beleültünk (!!!!!), úgy fogyasztott 6 litert, és a szemét is kinyomta pedig.
Ha nyomod neki, az 1.3-as is ugyanúgy bekéri az adagot, mint egy 2l-es, ha ugyanúgy mész vele... persze a 2l-est lehet még jobban nyomni, hogy benyelje a 13-at is :)
Az alapjárat probléma lehet lambda szonda hiba is, ami okozhat magas fogyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!