Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW 318 ci 1995 cm3 143 LE...

Tuba39 kérdése:

BMW 318 ci 1995 cm3 143 LE Kívül belül M-pockettes,220000 km-el, full extrás, még monitor is van az első fejtámlában, szép megkímélt állapotú,2002-es, de állítólag nem faceliftes 1600000-ért megéri?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 19:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a maximálisan kielégítő válaszát! Én most vagyok itt először és tettem fel kérdést és meglepődtem hogy itt sok értékes és hasznos választ kapok!
2017. febr. 8. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 Egyetértek, szívesen hajtanék én is V8-at, de nem mindenkinek jelenti ugyanezt az autó fogalma. Más emberek másra akarják használni az autót és az olyan szavak, mint élmény, hang, menettulajdonságok, egyéb műszaki jellemzők semmit nem mondanak nekik. Az emberek többsége ilyen. Ezek helyett más szempontok szerint választanak. A közös pont mindenképpen az aktuális állapot, ez pedig csak a kiszemelt példánytól függ. Erre nehéz látatlanban diagnózist alkotni, de majd az állapotfelmérésből kiderül.
2017. febr. 8. 23:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, holnap 2-re viszem a kocsit... Bár a szervizes azt mondta, hogy ezek a motorok a BMW motorok közül talán a legproblémásabbak, de megnézi és meglátjuk... mondjuk ezzel nem erősítette bennem meg azt, hogy még jobban kelljen ez az autó. Mondjuk így is rá vagyok kattanva. Persze, ha azt mondja, hogy ennyit nem ér (1600000)akkor nem veszem meg
2017. febr. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!