Mennyit érhet ill. kúszik e már felhebb az ára egy megkímélt e46 nak?
Bmw 316i fl
Kívül belül megkímélt. Valós 127 ezret futott kocsi. Elég jól felszerelt
4hengeresé sose fog felkúszni.
Most még az E30 kúszik fel, aztán előbb az E36 nak kellene megindulni felfelé ésutána fog az E46.
Kb. mikor majd lesz E46 200eFt ért az után fog felfelé kúszni...
tipp? 2025körül?
A roncsok 800 ezerért vannak de láttam már hulla roncsadékot 300 ezerért is fórumon de azt tényleg a gitt tartotta össze.
A jobbak 1.5 millió vagy ettől fölfelé vannak.
Az árak azért másztak felfelé mert az egész használtautópiac megdrágult. Kimentünk a válságból és ezért javult a vásárlási kedv és nőttek az árak.
Az E46okból már keveset hoznak be. Most már az E90 lesz az új behozatali király. Ha csökken az E46ok száma az is drágító tényező lesz.
A roncsadékabb E46ok kihullanak lassan a forgalomból és elbontódnak. Ahogy csökken a számuk nő az értékük a megkímélteknek. Egy kicsit még ildomos lenne várni az eladásával.
Magyarországon a 4 hengeresek a legkeresettebbek mert az emberek fejben alacsony fogyasztást társítanak hozzá mert úgy gondolják hogy 4 hengert kevesebb üzemanyaggal kell etetni mint hatot.
De szerintem meg ez annak a kérdése ki milyen párti van aki a 6 hengereseket isteníti hogy azoknak vannak mindenféle előnyeik van aki meg a négyet mert amúgyis a legtöbb egyéb autóban is az van. Szal ezt nem a vita kedvéért hoztam fel hanem csak mert úgyis mindenki mást mond és más pártján van.
"A jobbak 1.5 millió vagy ettől fölfelé vannak."
Nemrég elmentem néhányat megnézni, és 1,5-1,8 milla környékén olyanokat láttam, hogy sírni tudtam volna ( ráadásul egyik sem volt dízel). :D
Azért az E46 M3 ára is felfele üget, a szebbek olyan 15-20e euro körül kaphatók.
Az E30 M3 ára, húha az új M3 árban mozog már.
Mennyi hülye van itt... Az M3 hogy jön ide????
Amúgy csak lejjebb fog menni az ára. Tucat, divatautó, ömlik be kintről is. Ezzel a kicsi motorral meg eladni is nehéz lesz. Aminek most megy majd fel az ára az e36 325 és a 328 coupe, valamint az e30 de annak már megindúlt szépen. Ha eladni akarod érdemes minél elöbb, mert ez csak csökken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!