Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megkímélt bmw e60-as jó vétel?

Megkímélt bmw e60-as jó vétel?

Figyelt kérdés

Benzines, 2009-es évjáratú, jól felszerelt. Egyik ismerősöm rakta ki ma este fb-ra, még nem írtam neki, de nagyon régóta szerettem volna már egy német autót. Hétmillió kilencszázért van hirdetve.

A keret meglenne rá, átvizsgálás is beleférne még. Szerintetek?

2015. jún. 27. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Ennyiért már F10-et lehet kapni ami 3 éves.

De ha te kiadsz majd 8 millát egy 6 éves autóért hát legyen.

2015. jún. 27. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyiért már egy korrektül felszerelt 0 km -es középkategóriás autót is ki lehet hozni, szalonból, kp -ra. 7M Ft -os keretből már lehet, érdemes újban gondolkozni. Nyilván BMW -t 0 km -el nem kapsz ennyiért, szóval ha fanatikus vagy, álom márka, vagy hasonlóz az más kérdés.
2015. jún. 28. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemrég láttam 7,5 millának megfelelő euroért egy 2001-es 750i Individualt-t, én inkább azt venném :D

Ha jól felszerelt, megkímél stb akkor lehet jó vétel, bár így hangzásra kicsit drága, nem néztem utána az áraknak.

Tényleg érdemes lenne szétnézni az F10 piacon, azok azért szebbek,fiatalabbak meg 7M kp-ra minimál hitellel majdnem újat tudsz venni...

2015. jún. 28. 01:34
 4/6 anonim ***** válasza:
4-5 millió közt van ennek az évjáratnak az értéke jól felszerelten.
2015. jún. 28. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Röviden: Oltárira túlárazta annyiért. Ha megveszed szerzel neki egy jó napot, más úgy se fogja annyiért.
2015. jún. 29. 00:34
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2015. jún. 29. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!