Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
szeretnék egy autót venni, de nem tudom milyet. 300-500 ezer között gondolkoztam. valami dizájnos 'kis' autót szeretnék.2015. jún. 2. 00:44
1/21 anonim válasza:
A fogyasztás nem is lényeg gondolom, ha ekkora pénz tömeget sőt pénz rengeteget tudsz autóra költeni. :D
Dizájnos is legyen? Automata maszturbációs robotpilótanő ne legyen benne ennyi pénzért? :D
Vegyél egy kettes golfot aztán a többit költsd prostira. :D
2/21 anonim válasza:
swift, a-corsa, f-astra, tico, amik ennyi pénzért vállalhatóak.
4/21 Beviz Elek válasza:
Csodát ne várj ennyiből... :D
Esetleg: Opel Tigra, valamelyik MX Mazda, Nissan 100NX
6/21 A kérdező kommentje:
nem csodát várok, hanem 17 évesen még többet nem engedhetek meg magamnak. és amire kell, tökéletesek az ilyen olcsóbb autók
2015. jún. 2. 10:03
7/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, és még jobban utána néztem én is, és már bmwt is találtam 400 ezerért. egy bmw 318i. de persze használtan.
2015. jún. 2. 10:07
8/21 anonim válasza:
Azaz, vegyél 400-ért egy bontószökevényt :D De legalább Bömös lesz... Ennyiért már leírták páran, milyen típusokban érdemes nézelődni... Saját kárán tanul a legjobban az ember, vagy még abból sem :)
9/21 A kérdező kommentje:
nem értek veled egyet. a 316 compact pl van ami elég jó állapotban van, és 280 ezer.
2015. jún. 2. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!