Milyen autót vegyek?
néccázé bmwt? XDDDD
Hajts te inkább biciklit!
Mert ha ennyiből veszel BMW-t biztos vagyok benn, hogy a bicikli sűrűbben fog hazavinni.
Olvasni mi is tudunk. Attól, hogy csilli-villi és azt állítja, hogy hibátlan, még nem az. De nyilván 17 évesen nagyon sok tapasztalatod van.
Menj el, nézd meg, vedd meg, költs rá még 3x ennyit... Vagy a tied lesz a legköltséghatékonyabb bömös, egy lityót se eszik, mert tolhatod hazáig ;)
Magyar mentalitás... XD
Mi csak segíteni akarunk te szerencsétlen, hogy ne szopd be a vétellel!
De, ha nem vagy hajlandó hallgatni ránk, akkor menj vedd meg, szerinted ki nem szarja le?! Te fogsz vele szopni nem mi!
A mindent tudó 17 éves:)
Egyébként szép képen, és ennyi.
eleve bevallja, hogy rohad. Ott akkor már ki lehet az alja is rendesen, nem csak a sárvédő pereme. Hátulján szerintem féloldalas a lökhárító, szóval meg is volt csukva.
Ennyi pénzért középkategóriás autóból fiatalabbat és jobb állapotút kapsz. Nem hülyeség amit itt mindenki mondd. De ha a telepre csak a BMW a menő akkor úgyis hiába. Nekem is van ilyen haverom, kellett a 316i coupe 200.000ért mert az a menő. Már sokkal többen van mint az én autóm... pedig közel 5szörös volt a vételár különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!