Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
szeretnék egy autót venni, de nem tudom milyet. 300-500 ezer között gondolkoztam. valami dizájnos 'kis' autót szeretnék.

2015. jún. 2. 00:44
1 2 3
 11/21 petizacc ***** válasza:

néccázé bmwt? XDDDD

Hajts te inkább biciklit!

Mert ha ennyiből veszel BMW-t biztos vagyok benn, hogy a bicikli sűrűbben fog hazavinni.

2015. jún. 2. 11:41
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

ajánlom figyelmedbe :)

2015. jún. 2. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Olvasni mi is tudunk. Attól, hogy csilli-villi és azt állítja, hogy hibátlan, még nem az. De nyilván 17 évesen nagyon sok tapasztalatod van.

Menj el, nézd meg, vedd meg, költs rá még 3x ennyit... Vagy a tied lesz a legköltséghatékonyabb bömös, egy lityót se eszik, mert tolhatod hazáig ;)

2015. jún. 2. 12:32
 14/21 A kérdező kommentje:
szerintem a tudás nem volt soha korhoz kötve.. ránézésre ez az autó 250-700 között mozog. tehát ha tegyük fel 500-ért veszek egyet, az már közép kategóriának számít. mondjuk a magyar mentalitás mindenhol jelen van sok idióta emberrel együtt! (akinek nem inge, nem veszi magára) :)
2015. jún. 2. 12:49
 15/21 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatot írtam, de sebaj. De így van, ahogy írtad az utolsó mondatban! A magyar mentalitás, hogy néccázé vegyünk felső-középkategóriás autót...
2015. jún. 2. 12:57
 16/21 A kérdező kommentje:

[link]

köss bele kérlek..

2015. jún. 2. 13:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Tényleg csili-vili a képeken az e36 amit linkeltél, bár nem túl férfias autók a compactok, bár ez szubjektív. Vedd csak meg nyugodtan majd meglátod, miről beszéltünk.... :D
2015. jún. 2. 14:00
 18/21 petizacc ***** válasza:

Magyar mentalitás... XD

Mi csak segíteni akarunk te szerencsétlen, hogy ne szopd be a vétellel!

De, ha nem vagy hajlandó hallgatni ránk, akkor menj vedd meg, szerinted ki nem szarja le?! Te fogsz vele szopni nem mi!

2015. jún. 2. 14:24
 19/21 anonim ***** válasza:

A mindent tudó 17 éves:)

Egyébként szép képen, és ennyi.

eleve bevallja, hogy rohad. Ott akkor már ki lehet az alja is rendesen, nem csak a sárvédő pereme. Hátulján szerintem féloldalas a lökhárító, szóval meg is volt csukva.

Ennyi pénzért középkategóriás autóból fiatalabbat és jobb állapotút kapsz. Nem hülyeség amit itt mindenki mondd. De ha a telepre csak a BMW a menő akkor úgyis hiába. Nekem is van ilyen haverom, kellett a 316i coupe 200.000ért mert az a menő. Már sokkal többen van mint az én autóm... pedig közel 5szörös volt a vételár különbség

2015. jún. 2. 14:59
 20/21 A kérdező kommentje:
és egy hondáról mi a véleményetek?
2015. jún. 2. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!