Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik értenek az autókhoz, ti...

Akik értenek az autókhoz, ti melyik élményvezetést választanátok?

Figyelt kérdés

A barátomnak szeretnék születésnapjára adni élményvezetést ajándékba. Én annyira nem értek az autókhoz. Ő imádja őket.

Ti ezek közül melyiket választanátok:

- Ford Mustang GT500

- Ford Fiesta RS WRC

- Skoda Fabia WRC

- Chevrolet Camaro

- Lamborghini Gallardo (Ez már jóval drágább a többinél)

Megköszönném, ha meg is indokolnátok, a választást.

Köszi szépen :)

2017. febr. 6. 12:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, WRC-t hol engednek vezetni egy utcáról beeső embernek. Egyrészt elindulni sem tud vele, sőt, beindítani sem tudja, másrészről ezeknek a bérleti díja kb 100 EUR / KM.

Ha megengedik, hogy ilyennel menjen, akkor sem lenne nagy élvezet, mert nem tudná kihasználni. (meg össze is tojná magát) Én a Mustangot javaslom, mert gyönyörű a hangja, élvezetes benne ülni és nem félsz tőle.

2017. febr. 9. 12:18
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:

Ezek közül mindenképp a Mustangot választanám. Amcsi férfias izomautó nagyon jó hanggal, ha nen is a kedvence, de a száját nem húzná rá az biztos.

Valamikor láttam ott drift lehetőséget is, az az egy ami királyabb egy Mustangos kocsikázásnál.

2017. febr. 9. 12:58
 13/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ezek közül a Mustang a legjobb választás. Én anno a barátnőmet leptem meg Lotus Exige vezetéssel. Először meglepetésnek szántam, de rájöttem, hogy jobb, ha elmondom neki, mire készüljön. Úgyhogy kapott egy ajándékkártyát. Ha bizonytalan vagy, és nagyjából azonos az árkategória, akkor szerintem egyszerűen ajánld fel neki a választás lehetőségét. Biztosan örülne bármelyiknek, de képzeld el, ha kiválasztod helyette, beleülhet, de mellette lát egy másik autót (mert a többi is ott lesz), amit szívesebben kipróbálna.
2017. febr. 9. 13:14
 14/15 anonim válasza:
Ford Mustang. Egy igazi amerikai izom autó, aki senkinek nem adja meg magát. 5000 literes tipustól függően 300-500 lóerő között mozog, hagyd a lambot az tenyleg draga, es a mustang gt nek hozateszem ugyanakkora a motorja mint a lambonak tehat ugyanakkora elmeny lesz ;)
2017. ápr. 16. 15:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Ford gran torino V8 :-) . Egyébként a felsorolásból a Camaro csak azért mert Mustangom van.
2017. szept. 27. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!