4/9 anonim válasza:
Nagy dilemma, mert az Audi külsőre sokkal inkább az én stílusom, viszont a kettő közül a Mercedes hajt jó helyen. Viszont kicsit gyengébb, és az Audi még olcsóbb is. Próba után tudnék dönteni.
5/9 anonim válasza:
Hmmm. Melyik ótót választanátok: Egy Astont, vagy egy Maseratit?
Majd ide jön érdeklődni, akinek ennyi pénze van kocsira, mi?
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de Aranyosi Ervin: Merj nagyot álmodni! c. verse jutott az eszembe. Nemtudom, miért írtam ezt le, de mindegy, ne is foglalkozzatok vele.
Annyira egyik se jön be, de ha már mindenképp választani kell, akkor az SLC-t, az valahogy menőbb.
7/9 anonim válasza:
5 milkából vennék egy autót a többit meg el nőzném :D
8/9 anonim válasza:
Ha már Audi, én inkább kicsit még hozzá tennék, és vennék egy R8-ast, azért az mégis kicsit más kategória.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó sokat kéne hozzáadni...
2017. febr. 10. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!