Melyik autót választanátok?
1.Egy vadonatúj Audi A3
2. 1 éves használt Audi A4
Mindkettő azonos felszereltségű
Hali!
Új autónál egyből buksz egy kisebb-nagyobb összeget,mert hatalmasat esik az ára! És ha nekem kellene választani,akkor az A4-et választanám alapból is,mivel nagyobb és szerintem szebb is!
Én az újat mondanám, de csak azért, mert még sose volt vadonatúj kocsim. És ez mindig is egy vágyam volt, hogy legyen majd valamikor. :)
Amúgy ennyi pénzből, mint amiért egy új Audi A3-at adnak, inkább mást választanék.
Kiindulva abból, hogy az A3 6,5 millió ft-ról indul (a Sportback változat), én inkább ezek közül választanék:
Mitsubishi Lancer 1.8 Elegance
Mitsubishi ASX 1.6
Mazda 6
Alfa Romeo Giulietta
Az utolsó kettő szintén alapárban annyi, mint az A3-as. Viszont a két Mitsu már nagyon jól felszerelt modellek.
A négy közül nekem a Lancer lenne talán az első helyen, gyönyörű, tágas és kényelmes autó (a sedan és a sportback is tetszik), ráadásul az 1.8-as motorral (ami belefér az A3-as alapárába!), nagyon jó is megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!