Milyen autót választanátok?
Jelenleg van egy 2007-es Ford C-maxunk e mellé kellene még egy. Szerintem a kategoriához képest jó árban volt. Idáig egyszer volt szervizben, azt leszámítva semmi baja nem volt.
Kényelmes autó,jó is eléggé felszerelt, szóval olyan,mintha egy középkategóriás prémium lenne.
Néhány modellt nézegettem,kisebb, sportosabb kocsira gondoltam,de emellett fontos a kényelem és egy két nagyobb autó is szóba került, kb C max méretű.
Audi a3,a4 Bmw 1-es e90/91 Volkswagen jetta vagy passat 6-os.
A forban automata váltó van így alap lenne a másikba is..
Van egy keret amit autóra szánok ,az alábbi így a helyzet..
Audi a3-ból kevés automata van az adott keretben. Meg a 3 ajtós sem tetszik.. Elég fapados a fordhoz nézve..igaz,hogy ez a legkisebb modell az audinak,de akkor is.
Akkor inkább az 1-es Bmw mert felszereltebb. Tetszik még a e90/91 ezek már jobbak több mi den van bennük .
2007-es sem mai darab ahogy az alábbi audi vagy bmw ..
A vw jetta is tetszik de talán kevesebb mint egy c max a 6-os passatnál meg ugy vagyok,hogy akkor lehetne 5-ös bmw vagy audi a6..
Tavasszal akarok venni,még nagyon nézelődom,próbálok szűrni ebbol,hogy,ilyet,melyiket kéne..próbálok a fordhoz hasonlót találni,de egyelőre semmi.
Milyen autót ajánlanátok?
Amilyen autóval jársz, azzal üzensz a világnak.
Franciát (pölö Peugeotot) nem, mert ilyenekkel csak a b∪zik járnak. Bmw és Audi is kiesett, mert ezekkel a bunkók járnak.
Ajánlani szokták második autónak az MX5 Mazdát, de a kabriókat is szeretik a langyik.
Egy 6 hengeres Lexus IS megvétele a legjobb, amit tehetsz.
Fordot nem akarok,másik márkát mellé inkább.
Amolyan kis szaladgálós kocsit szeretnék,ezalatt méretben simán jó lenne egy a3-as ,csak nem 3 ajtós.
Passatnál meg kombi nem kell,esetleg a sedan de kb az is olyan,mint a c max..
Ford c max szintjén szeretnék autót, de nem akkora méretben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!