Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik értenek az autókhoz, ti...

Akik értenek az autókhoz, ti melyik élményvezetést választanátok?

Figyelt kérdés

A barátomnak szeretnék születésnapjára adni élményvezetést ajándékba. Én annyira nem értek az autókhoz. Ő imádja őket.

Ti ezek közül melyiket választanátok:

- Ford Mustang GT500

- Ford Fiesta RS WRC

- Skoda Fabia WRC

- Chevrolet Camaro

- Lamborghini Gallardo (Ez már jóval drágább a többinél)

Megköszönném, ha meg is indokolnátok, a választást.

Köszi szépen :)

2017. febr. 6. 12:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez rajta múlik. Valaki a japán autókat szereti, valaki a Ferrarikért van oda, valaki meg az amerikai izomautókért. Hiába van ott a listán a Lamborghini, ha egyáltalán nem érdekli.

Én szerintem a Fiestát választanám, szeretem a rally-t, biztos jó lehet egy olyan kocsival a hozzá való pályán menni.

2017. febr. 6. 12:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2017. febr. 6. 12:51
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyennel nem nyúlnál mellé:

[link]

2017. febr. 6. 12:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Ford Mustang, mostanában nagyon rá vagyok kattanva ezekre az amerikai izomautókra. De attól lehet, hogy a barátod egy Lamborghininek örülne a legjobban.
 5/15 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nagyon egyéni. Van kedvenc autója? Mert ha pl. Skoda fan, akkor egyértelmű a választás.

Ha nincs kedvence, akkor szerintem bármelyiknek örülni fog.

Szokott versenyeket nézni? Milyet? Ebből is lehet ötletet meríteni.

Úgy nem lehet megvenni a jegyet, hogy az autót ott választja ki? A Lamborghiniről írod, hogy az más árkategória. De a többi egy árban van?

6/15 anonim ***** válasza:
Én egyértelműen a camarot választanám,mert hatalmas chevrolet fan vagyok. De ahogy a többiek is írják,személyfüggő. Óvatosan puhatold ki,hogy milyen autók érdeklik leginkább.
2017. febr. 6. 12:58
 7/15 A kérdező kommentje:

A kedvenc márkája az Audi, de az Audinál is dolgozik, ott volt már lehetősége kipróbálni néhány jobb autót.

Nézi a f1-et meg a DTM-et is. Mostanában emlegette, hogy szívesen vezetne egy amerikai izomautót, de korábban a rally autóra is ugyan ezt mondta :) Ezért vagyok bajban.

Nem tudom melyik nyújt a legnagyobb élményt.

Árban a lamborghinin kívűl nagyjából egy árkategória. Nem feltétlen az alapján szeretnék választani.

2017. febr. 6. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:

7: ezek alapján szerintem örülne bármelyiknek. Egyik sem nagyobb élmény a másiknál, hanem más, de ettől még lehet mindegyik ugyanolyan nagy élmény, főleg, ha még nem volt ilyenben része.

Szóval nyugi, örülni fog :)

2017. febr. 6. 13:01
 9/15 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a Chevi Camarot választanám, iszonyatosan tetszik nekem az az autó. De jól írták a többiek: ez egyén függő.

De ha az izomautókat szereti, akkor vagy a Mustang vagy a Camaro közül választanék neki egyet.

2017. febr. 6. 13:59
 10/15 BiTOPro97 ***** válasza:
Ezek közül egyiket sem, kormány váltó párti vagyok és utálom a super- és hypersport autókat, egy kívételével.
2017. febr. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!