Akik értenek az autókhoz, ti melyik élményvezetést választanátok?
A barátomnak szeretnék születésnapjára adni élményvezetést ajándékba. Én annyira nem értek az autókhoz. Ő imádja őket.
Ti ezek közül melyiket választanátok:
- Ford Mustang GT500
- Ford Fiesta RS WRC
- Skoda Fabia WRC
- Chevrolet Camaro
- Lamborghini Gallardo (Ez már jóval drágább a többinél)
Megköszönném, ha meg is indokolnátok, a választást.
Köszi szépen :)
Ez rajta múlik. Valaki a japán autókat szereti, valaki a Ferrarikért van oda, valaki meg az amerikai izomautókért. Hiába van ott a listán a Lamborghini, ha egyáltalán nem érdekli.
Én szerintem a Fiestát választanám, szeretem a rally-t, biztos jó lehet egy olyan kocsival a hozzá való pályán menni.
Ez tényleg nagyon egyéni. Van kedvenc autója? Mert ha pl. Skoda fan, akkor egyértelmű a választás.
Ha nincs kedvence, akkor szerintem bármelyiknek örülni fog.
Szokott versenyeket nézni? Milyet? Ebből is lehet ötletet meríteni.
Úgy nem lehet megvenni a jegyet, hogy az autót ott választja ki? A Lamborghiniről írod, hogy az más árkategória. De a többi egy árban van?
A kedvenc márkája az Audi, de az Audinál is dolgozik, ott volt már lehetősége kipróbálni néhány jobb autót.
Nézi a f1-et meg a DTM-et is. Mostanában emlegette, hogy szívesen vezetne egy amerikai izomautót, de korábban a rally autóra is ugyan ezt mondta :) Ezért vagyok bajban.
Nem tudom melyik nyújt a legnagyobb élményt.
Árban a lamborghinin kívűl nagyjából egy árkategória. Nem feltétlen az alapján szeretnék választani.
7: ezek alapján szerintem örülne bármelyiknek. Egyik sem nagyobb élmény a másiknál, hanem más, de ettől még lehet mindegyik ugyanolyan nagy élmény, főleg, ha még nem volt ilyenben része.
Szóval nyugi, örülni fog :)
Én személy szerint a Chevi Camarot választanám, iszonyatosan tetszik nekem az az autó. De jól írták a többiek: ez egyén függő.
De ha az izomautókat szereti, akkor vagy a Mustang vagy a Camaro közül választanék neki egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!