Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi annak az eszköznek a neve...

Mi annak az eszköznek a neve ami torzítja a traffipax által rögzített képet?

Figyelt kérdés
Új autókon előfordul hogy gyárilag van ilyen( bár nekem csak úgy mondták). Állítólag utólag is be lehet szereltetni, a rendszámtábla 2 oldalára amolyan adóvevőket ami zavarja a képfelvételeket, ez annak jó aki szeret gyorsan menni büntetés nélkül. Mi ennek az eszköznek a neve, legális és kb mennyi lenne az autóba szereltetni egy ilyet? Előre is köszönöm! :)

2017. febr. 3. 22:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
19%
Istenem, hogy néhányan mennyire nem értik a tréfát... :D
2017. febr. 5. 10:27
 32/36 anonim ***** válasza:

Tudjuk mekkora teljesítmény kell minimum a 130-hoz bár nem ez volt a téma, hanem az miért nincs a korlát eltörölve és gyártanak egyre erősebb autókat.

Azért mert nem kell, 100-150 lóból ki lehet hozni azt ami kell, átlagembernek bőven elég gyors és épp ezért tud ennyit a legtöbb kocsi. A maradékban is azért van több (200-250), hogy a nagyobb kasznit halkabban vigye 130-nál, nem azért, hogy tudjál 250-nel is menni. Felette meg sportkocsik jönnek már.

A korlát meg nem lesz eltörölve az adott, javarészt mindenhol 130, északabbra 110, még usában is jellemzően ekörül van, az hogy a németeknél a pálya háromnegyedén nincs korlát csak ajánlott sebesség, attól még nem jelenti azt, hogy az mindenhol működne.

2017. febr. 5. 11:25
 33/36 anonim ***** válasza:
32# Egyre többb van. Ahol újítanak, nagyrészt utána teszik is ki a fix 120 vagy 130-as táblákat. Pl. Hannover környékén is van egy új szakasz, ahol 2 órát szinte 120-szal mentünk mire jött egy korlátlan szakasz.
2017. febr. 5. 15:44
 34/36 anonim ***** válasza:

28# Nem mondod hogy létezik már digitális jelfeldolgozs? :DDD

Én még azt hittem hogy pneumatikus csőpostán továbbítják a kész képeket.

2017. febr. 5. 15:48
 35/36 veterán vas ***** válasza:

Kedves #28-as fotograááááfikus Mester!

Nagyon dicséretes dolog tőled, hogy azonnal szakmai alapon kívánod cáfolni az mondandómat, és naprakész magyarázattal próbálod frissíteni a belém rögzült múltszázadi technikát. Felhívnám figyelmedet a hozzászólásom végén található nagy nyomtatott "d" betűre, melyet két egymás fölé helyezett pont előz meg, valahogy így :D.

Ez a jel -ha jól tudom- még a legelvetemültebb fotósok között is, a telepofával való röhögés jele.

Magyarul, viccesre próbáltam venni a mondókámat.

Ha nem sikerült, én kérek elnézést.

2017. febr. 6. 21:29
 36/36 anonim ***** válasza:
Veterán vas. Bocs. Elnéztem. Ha a humorba írok olyant, ami egyedi, meg vicces stb. törlik a modik. Nem tudtam, hogy ide kell írni. ;-) (Kacsintok) De azért ügye nincs harag?!
2017. febr. 6. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!