Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi annak az eszköznek a neve...

Mi annak az eszköznek a neve ami torzítja a traffipax által rögzített képet?

Figyelt kérdés
Új autókon előfordul hogy gyárilag van ilyen( bár nekem csak úgy mondták). Állítólag utólag is be lehet szereltetni, a rendszámtábla 2 oldalára amolyan adóvevőket ami zavarja a képfelvételeket, ez annak jó aki szeret gyorsan menni büntetés nélkül. Mi ennek az eszköznek a neve, legális és kb mennyi lenne az autóba szereltetni egy ilyet? Előre is köszönöm! :)

2017. febr. 3. 22:49
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
8%

Mire nem elég a megengedett 150 es tempo? (vagy a 150-es)?

Hát akkor ennyi erővel miért gyártanak ennyi féle motorral meg teljesítménnyel autókat?

Sokkal kevesebb lenne a nyomás az innováción, ha csak a 130 at kene elovarazsolni a motorból...

Ennyi erővel aki kiad egy walag pénz egy gyors autóra, az pénzkidobás?!

Mindenki tudja, hogy a rendőrség nem balesetmegelőzési céllal mér, hanem mert kőkemény bevételi forrás...

Sokkal valósabb veszélyforrás az ittas vagy drogos vezető, vagy a rengeteg analfabéta cigány, akik érdekes, mennyien vannak az utakon, ráadásul olyan műszaki állapotú kocsikkal, hogy azt már a bontóba sem veszik át vasnak....!!!!! Miért nem ezekre repülnek rá? Mert nincs benne pénz!

2017. febr. 4. 11:01
 22/36 anonim ***** válasza:
25%
Hol hallottad ezt a baromságot?
2017. febr. 4. 11:41
 23/36 anonim ***** válasza:
Az autók 90%-a nem megy 150 lóerő és ennek köszönhetően 200-as tempó fölé, mert nincs rá szükség egyébként se.
2017. febr. 4. 13:12
 24/36 anonim ***** válasza:
32%

a 130-150 km/h eléréséhez és tartásához elég lenne 20-30-40 lóerő...

és azért gyártanak ilyeneket, mivel senki se szeretne 0-100-ra 28 másodperc alatt gyorsítani, illetve országonként eltérő a limit, plusz ott a lehetőség, hogy pályán nyomjad neki

2017. febr. 4. 16:13
 25/36 veterán vas ***** válasza:
79%

Valami olyan anyagot kell használni, ami visszatükrözi a sugarakat. Én pl. a gyerek metálrózsaszín csillámpóniját drótoztam föl a rendszám fölé. Na ez annyira visszaverni a gonosz mérő-sugarakat, hogy még a legdrágább Kodak színes film is tönkremegy a traffipaxban. (mert ugye az van benne)

Szóval, a műanyag lovacskának köszönhetően, csak egy fekete-fehér elmosódott maszat látszik a tekercsen.

Az pedig semmit sem bizonyít. :D

2017. febr. 4. 19:38
 26/36 Tomcatters ***** válasza:
Hazipalinka (bocs,de ezt nem tudtam kihagyni) Am ez volt az elso gondolatom mikor meglattam ezt "i annak az eszkoznek a neve, ami torzitja a traffipax altal rogzitett kepet"
2017. febr. 4. 20:33
 27/36 veterán vas ***** válasza:

...........az sem rossz!

És még az orrodat is tisztíccsa ;) ami ebben az taknyos időszakban szintén nem megvetendő szolgáltatás.

2017. febr. 4. 21:40
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

"hogy még a legdrágább Kodak színes film is tönkremegy a traffipaxban."

Aha! A film hogyan továbbítja saját magát kidolgozva, késedelem nélkül azonnal Szombathelyre, s hogyan szkenneli is rögtön be magát?

Fotós vagyok. Nem, nem megy tönkre, legfeljebb az az egy kép értékelhetetlen lesz. De ebben reménykedni nem nagyon kell.

De nem film van a berendezésben. Az érzékelőt sem lehet olyan könnyen kiégetni.

2017. febr. 5. 08:51
 29/36 anonim ***** válasza:
25%
Fotós, aludj vissza ......
2017. febr. 5. 09:11
 30/36 anonim ***** válasza:
30%

:-D

Kedves fotós Úr! Kérem lapozzon fel egy magyar enciklopédiát és olvassa el az irónia szóhoz tartozó magyarázatot!

2017. febr. 5. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!