Hátsó szélvédő trafipax, lehetséges?
Figyelt kérdés
Mérhetnek hátulról a győri fehér Seatból KPK-002 a rendszám, megnéztem az anyósülésen nem volt semmi, vagyis csak a hátsó szélvédőn leselkedhetett. Előfordulhat?2016. dec. 24. 18:58
1/9 anonim válasza:
Nem kizárt. Győrben jó régen nyomják a fehér Seatból.
2/9 A kérdező kommentje:
Azám de jól megnéztem és bent nem láttam elől ilyen "tuskót" embert sem mondjuk, hátul meg azt hiszem sötétített.
2016. dec. 24. 19:09
3/9 anonim válasza:
Kizárt. Az új műszer akkora szerkezet, hogy a hátsó szélvédőhöz nem fér fel... Az viszont elképzelhető, hogy az anyósülés fejtámlájára teszik, és oldalra vagy hátra fordítják.
4/9 anonim válasza:
Mellesleg azon kívül hogy nem fér fel, oda tartó is kellene, meg hát valakienk kezelni is kell, tehát szinte lehetetlen, hogy oda rakják. VAgy 3 lábi tripod állváynról hazsnálják, vagy az anyósülésről, más verzió ki van zárva.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor mit kereshetett ma a Királyszék úton? KPK-002 Fehér Seat "Cordoba" ha hátra van fordítva akkor valami "bunkónak" kéne lennie az anyósülésnél nem ?Amit a vezető ablakán át lehet látni?
2016. dec. 24. 19:33
6/9 anonim válasza:
Akármit. Attól, hogy ez az autó szokott régen sebességet mérni, nem biztos, hogy msot is azt mért. A régi műszerekkel ellentétben ezek nincsenek fixen beépítve a hordozó utókba. Egyik kocsiból a másikba pakolják őket, rendszeresen. Az az autó akár visszakerülhetett a nyomozókhoz vagy bűnügyhöz, vagy épp ahova kell.
7/9 anonim válasza:
És igen, nyilván az anyósülés fejtámlájára tudják csak tenni, és esetleg onnan tudják forgatni 180 fokban oldalra. A kezelőnek ehhez pedig a hátsó ülésen vagy a vezetői ülésen kell ülnie; kivéve ha nem automata üzemmódra van állítva, de ez nem jellemző.
8/9 anonim válasza:
Egy szó mint száz: Ha anyósülés fejtámláján nem láttál semmit ÉS háromlábú állványt sem láttál a kocsi oldalánál, akkor nem mért ott senki.
9/9 A kérdező kommentje:
Remélem mert még direkt meg is néztem eddig mindig láttam egy nagy bunkót az anyósülésen, most semmi nem volt ember sem . [link]
Valahol ott állt a házaknál mintha félre állt volna.
2016. dec. 25. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!