Miért nem indul az autóm?
Figyelt kérdés
2 hete áll 1 helyben ma beindítottam szépen indult csak az volt a furcsa hogy halványan világított a kézifék lámpája, ha behúztam nagyon világított ha kiengedtem akkor halványan nemtudom miért. El akartam indulni de a kocsi csak egy helyben fötör hátsó kerék egy kicsit mozog akkor nincs befagyva a fék igaz? Meg amúgy sem volt behúzva. Viszont jég van alatta meg egy kis mélyedésben áll lehet a jég miatt nem tud elindulni? Ja meg egy kicsit laposak az első gumik de nem nagyon. Help please!!!!2017. febr. 3. 22:13
1/6 anonim válasza:
Bátyádnak, apádnak, pasidnak szólj. Vagy legalábba szomszédnak, hogy nézze már meg egyáltalán forog-e a kerék mert ebből még az sem derült ki, hogy ezt tudod e, nem hogy megosztanád velünk.
2/6 A kérdező kommentje:
Első forog mert hajt az egyik haver volt velem próbálta tolni mondta a hátsó kerék is mozgott csak nem sokat
2017. febr. 3. 22:30
3/6 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálom a jeget elszedni a kerekek elől remélem csak az a baj
2017. febr. 3. 22:32
4/6 anonim válasza:
"Ja meg egy kicsit laposak az első gumik de nem nagyon"
Ja meg kicsit debilvagy,de nemnagyon..
5/6 anonim válasza:
Egyedul vagy ennyire kreten vagy fogja valaki a kezed?
6/6 anonim válasza:
" egy helyben fötör ". Na ez is mi ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!