Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A5 1.8 TFSI (170PS) vagy...

Audi A5 1.8 TFSI (170PS) vagy 2. 0 DTI (177PS)? Diesel/benzines pro és kontra?

Figyelt kérdés

Főleg városban használom az autót, 2012-2013 as évjáratról lenne szó. A dieselnek jobb a fogyasztása és a szervizelés is olcsóbb.

Most egy 2009-es 2.0 DTI van, kicsit sok benne a kilométer, de elégedett vagyok vele.

2017. febr. 2. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
turbó nélkül nem is autó az autó.... :)))
2017. febr. 2. 19:42
 12/13 A kérdező kommentje:

Egy válaszolón kívül mindenki ír mindent ami 1. nem érdekel engem, 2. semmi köze a kérdéshez. én meg kapom az e-mailt.

Én is nagyon jól tudom, hogy nem a xar utakra való, de ha addig várnék amíg járható utak lesznek akkor vagy sose lenen normális autóm vagy telepjáróval kellene járnom. Azt is tudom, hogy nem használom ki, de az A5-ös pont nem arról szól. Azért sem veszek nagy motorost, mert semmi értelme a városba, többet is fogyaszt, casco is drágább, stb.

2017. febr. 2. 19:59
 13/13 anonim ***** válasza:
mindenkinek itt kb az jár a fejében hogy város = swift... :D
2017. febr. 2. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!