Audi A8 D2 jellegű autókkal milyen jellegű emberek közlekednek?
2017. jan. 29. 21:28
21/27 anonim válasza:
Röviden tömören az ilyenek:
22/27 anonim válasza:
mi??? azzal a csotrigannyal?? amit a linkbe tettel az csotrogyan!! egy regi szar!!! én 27 vagyok nekem egy hazam,lakasom van,de nekem audi A8-L-em van 2016-os evjaratu lehet ilyen!! ki kell menni kulfoldre nem anyukán eloskodni
23/27 A kérdező kommentje:
Van egy arab ismerősöm Szaúd-Arábiában! Nem tudom miért csöves neki az Audi, de Longos is az neki. Ő 22 éves, befektetései vannak, nem az apján-anyján csüng. Bentley az olyan neki mint valakinek egy olcsó külsőt venni az Audira 4ből 1 darabot. Így már gondolom érted a megnyílvánulást, hogy én nem külföldi mentalitásról!
2017. jan. 30. 19:23
24/27 A kérdező kommentje:
.......beszélek!
2017. jan. 30. 19:25
25/27 anonim válasza:
"ki kell menni kulfoldre nem anyukán eloskodni"
Ja, de remélem az a seljetje aki most készül indulni, annak már románia felé lesz a külföld.:D
26/27 anonim válasza:
"Ő 22 éves, befektetései vannak, nem az apján-anyján csüng."
Azért kíváncsi lennék mibe fektetett és mennyivel indult, hogy 22 évesen már akármikor kih*gyozik egy Bentley-t :D
27/27 A kérdező kommentje:
Én Magyarban elköltött-befektetett pénzről beszélek. Nem külföldön megkeresett pénzről. Csak VATI nevezetű hozzászólónak szemléltettem a kérdésemet. Ki indulást mindig a szülők adják, aztán, hogy kamatoztatod nah ez már más kérdés.
2017. jan. 30. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!