Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Javasolnátok olyan munkát,...

Javasolnátok olyan munkát, amiben autókkal lehet foglalkozni? Lent minden info.

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy nagy vágyam, hogy autókkal foglalkozhassak. Viszont nincsen szakirányú végzettségem, de viszonylag tanult ember vagyok 4 szakmával és érettségivel. A baj az, hogy amikor tanultam, még nem tudatosult bennem, hogy mivel is szeretnék foglalkozni igazán, ezért több szakmát megcsináltam, amiről tudom, hogy jól lehet vele keresni. Csak aztán egy kicsit pofára estem, mert mindenhova szakmai tapasztalattal rendelkező embert vesznek fel. Ez a CNC gépkezelés. Na de továbbmegyek. A szabadidőmet azzal töltöm, hogy rengeteget olvasok autókról, és a belső égésű motorokról, ezáltal sok-sok típust megismertem. Szóval gondoltam én itt autókereskedésre, szerelésre, vagy bármire, ami autókkal kapcsolatos, és meg is lehet élni belőle. Az autóalkatrész gyártás nem olyan, amire én gondolok, szóval az előző kettő érdekelne, amit írtam. De várom az infókat, hogy szerintetek miben tudnék érvényesülni, ezért írtam ide ezt a kérdést.

2016. dec. 7. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:

akiket én láttam hogy elkezdték..

vettek 1-2 autot átalakították, megtanulták szerelni, motort tuningolni etc.. Kicsit fanatikusan, akár fan kluboknál is jelen voltak a kocsival, megismerték őket..

És hoppá olyan ember aki még annyit se tanult mit te, vagy nem ilyen irányban mert pl nyelvtanár a szakmája most autót szerel saját kis műhelyben. És nem régi roncsokat hanem igen komoly autókat..

De ehhez fanatizmus kell, és ők nem ezt akarták, csak a hobbyjuk lett a munkájuk..

2016. dec. 7. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Autómentő?
2016. dec. 7. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
márka szerviz, munkafelvevő?
2016. dec. 7. 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Ezek annyira nem, de pl autótesztelő is szívesen lennék.
2016. dec. 7. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
A jogszabályok miatt nem végezhetsz szakmunkát hivatalossan, ha nincs papirod.
2016. dec. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!