Mik a tapasztalataitok a Mercedes 230 kompressoros motorral szerelt autókkal? Hibái, fenntartási költségek, tényleg akkora betegágy, mint amilyennek mondják?
Figyelt kérdés
Egy 2300 kompresszoros mercit szeretnék venni. Hallottam, hogy azért akadnak problémák ezzel a motorral, én vezérműláncszakadásról hallottam (úgy vagyok vele, hogy időben kell cserélni és akkor nem lesz gond), a másik ami jobban aggaszt, az a légtömegmérő, állítólag ez is állandóan bedöglik, és jellemzőek a túl dús vagy túl szegény keverékről szóló hibaüzenete... A légtömegmérő és keverék probléma mennyire orvosolható probléma, a szerelők tudnak rá normális megoldást, így jó pár év tapasztalattal (merthogy ugye elég régi modell már ez...) Akinek van tapasztalata szervizelési költségekkel, jellemző meghibásodásokkal kapcsolatban, kérem írja meg, minden hasznos infót megköszönök.2016. okt. 29. 19:18
1/4 anonim válasza:
Én is hasonló problémákról tudok ennél a motornál. Ezért nem is értem, ha előtted is ismertek ezek a hibák, miért ragaszkodsz ehhez a motorhoz? Szerelték még pár félével ezeket.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért, mert egy erős benzinest szeretnék,4 hengerrel... Meg engem nem is annyira a hibák érdekelnek, hanem azoknak a megoldhatósága...
2016. okt. 30. 08:00
3/4 anonim válasza:
Akkor meg kell venni. A szerelők megoldják, nekik is meg kell élniük.
4/4 A kérdező kommentje:
hát csak tartós legyen az a hibamegoldás... Mert ugye általában ez a legnagyobb probléma.
2016. okt. 30. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!