Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán jobbra...

Forgalmi vizsgán jobbra párhuzamos tolatva parkolásnál nézhetem a bal ill jobb tükröt?

Figyelt kérdés

persze közbe hátra is fordulnék.az oktatómnak nagy autója van,és nem látók ki középen hátul egyszerűen nem tudom belőni a sarkot.eddig egyszer sem sikerült.azt mondta ugy ahogy én akarom nem lehet.

youtubos parkolásoknál látom,hogy ugy tolatnak h nézik a bal tükröt és ha feltünik a mögöttem lévő kocsi két lámpája akkor egyenesbe tekerem a kormányt addig gurulok igy amig elöl látom h befér az eleje az autónak.

2017. jan. 26. 20:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Szóval a tükrök sincsenek beállítva, azért sem látsz semmit.

Az, hogy a tükör behajlik, nem azt jelenti, hogy azt nem kell beállítani, hogy megfelelően tudd használni.

2017. jan. 26. 22:01
 22/26 anonim ***** válasza:
Alapból lesni kell a tükröket kb folyamatosan, átsorolásnál, meg amúgy is, tehát be kell állítani mindet. Vizsgán behúzzák hogy nem figyeled a forgalmat a tükrökben. Szerinte dísznek van az autón?? Remélem nem ő neveli ki az a réteget aki nem használ tükröt és csak váltja a sávot, mi meg figyeljünk rá..
2017. jan. 27. 13:26
 23/26 A kérdező kommentje:
Sikerült:)
2017. jan. 30. 21:53
 24/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :D
2017. jan. 30. 21:54
 25/26 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Mesélj, kérték a kedvenc parkolási módodat? :-)

2017. jan. 30. 21:55
 26/26 A kérdező kommentje:

köszi:)

amit nem akartam, azt húztam Y megfordulás.

egyszerűen nem szeretem.

meg egy jobbra előre 90 volt.

lassan megyek nyugger módjára.ezt kell javítanom

2017. jan. 31. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!