Melyik jobb?

Figyelt kérdés

vw golf 2000-2006

vs.

vw polo 2000-2006

2017. jan. 25. 14:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A golf egyel magasabb széria. Az alsó-középkategória- Míg a polo alsó kategóriás. Ebből adódóan egyértelműnek tűnhet, hogy a golf a minőségibb, a jobb. Gyakorlatban teljesen mindegy. Csak az állapot számít. Mondjuk a jobb jelenthet sok mást is. Például melyik a szebb, megbízhatóbb (én erre gondoltam), minőségibb, gyorsabb, gazdaságosabb, stb... Mit szeretnél? Milyen téren legyen jobb? :)
2017. jan. 25. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy újabb 12-éves pistike szintű kerdes.....hogy melyik jobb.....

Megis MIBEN?!?

2017. jan. 25. 15:23
 3/6 BiTOPro97 ***** válasza:

Sejtem megbízhatóságban és fenntartathatóságban, ha előbbiről itt még komolyan lehetne beszélni, amúgy akkor abban az hármas benzines Polo-k, a négy érintett modellből voltak a legjobbak.

De tíz éves kor után, már csak egyedi darab kérdése, mint általában szinte minden autónál.

2017. jan. 25. 15:59
 4/6 BiTOPro97 ***** válasza:
#1-es Például a IV-es Golfok híresen megbízhatatlan autók voltak mindig, míg a III-as Golfok szinte családon belül keltek el mind sokáig, annyira megbízhatóak voltak.
2017. jan. 25. 16:03
 5/6 BiTOPro97 ***** válasza:
!!! helyesbítés: #1-es Például a IV-es Golfo-k híresen megbízhatatlan autók voltak mindig, míg a III-as Polo-k szinte családon belül keltek el mind sokáig, annyira megbízhatóak voltak.
2017. jan. 25. 16:04
 6/6 BiTOPro97 ***** válasza:
Amúgy még mindig egy kétezer körüli jobb állapotú hármas Polo-ból lehet a legolcsóbban, még egy megbízható autót csinálni ezek közül.
2017. jan. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!