J.Gergő kérdése:
Melyik lenne a jobb választás?
Figyelt kérdés
Kinéztem négy autótípust és elég nehéz döntenem köztük. Ehhez kérnék egy kis segítséget. Mazda 3 (2004-2007)
Fiat Bravo (2007-2009) Fiat Grandepunto (2008-2010) Ford Fiesta (2009-2010). Előre is köszönöm a segítséget!
2017. jan. 22. 22:11
4/8 anonim válasza:
Mazda 3 90 lovas. Nincs kettős tömegű, és részecske szűrő sincs. A 116 lovas fogyaszt a legkevesebbet, és csak egy vezértengely van nyolc szeleppel! Örök lesz, min a szegénység, ha odafigyelsz a karbantartásra. A Mazda is hajlamos a rozsdára, de a Fiat ha becsukod a szemed egy pillanatra, mire kinyitod, számottevő változás áll be a rozsdásodást illetően!
5/8 anonim válasza:
"Fiat ha becsukod a szemed egy pillanatra, mire kinyitod, számottevő változás áll be a rozsdásodást illetően!"
Kérlek mesélj még!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én valahogy a mazda 3 felé hajlok leginkább. Páran mondták, hogy az alkatrész szempontjából meg nem egy olcsó márka. Találtam is párat, csak ott meg kicsit keveslem a kilométert a korához képest Pl. 12 éves autóban van 104000 km-er. Meg az ára is szerintem sok kicsit 1380000 ft. Fiat rozsdásodása engem is érdekelne.
2017. febr. 20. 09:44
8/8 anonim válasza:
Fiatok nem rozsdálnak, rohadnak annyira, mint a Mazda. Nekem a 13 éves Stilomon még nincs rozsda, rohadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!