Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsgán jobbra...

Forgalmi vizsgán jobbra párhuzamos tolatva parkolásnál nézhetem a bal ill jobb tükröt?

Figyelt kérdés

persze közbe hátra is fordulnék.az oktatómnak nagy autója van,és nem látók ki középen hátul egyszerűen nem tudom belőni a sarkot.eddig egyszer sem sikerült.azt mondta ugy ahogy én akarom nem lehet.

youtubos parkolásoknál látom,hogy ugy tolatnak h nézik a bal tükröt és ha feltünik a mögöttem lévő kocsi két lámpája akkor egyenesbe tekerem a kormányt addig gurulok igy amig elöl látom h befér az eleje az autónak.

2017. jan. 26. 20:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

10-es: Mi is így tanultuk, ezért csodálkozok, hogy az oktatója miért nem így tanította meg neki az oldalparkolást. Akkor a tükrökkel sem kellene bajlódnia.

8-as voltam.

2017. jan. 26. 21:11
 12/26 anonim ***** válasza:

De mégis mit tanított az oktatód?

2 verzió van: vagy ad egy fix pontot az adott oktatóautón, hogy például: ha a jobb hátsó ajtónál a kis üvegben megjelenik a parkoló autónak a jobboldali lámpája, akkor kezdd el tekerni a kormányt. Vagy valami hasonló.

Vagy a másik, hogy belövöd tükörből, illetve hátrafordulással, hogy mikor kéne tekerni a kormányt.

Csak simán hátrafordulásból nem lehet normálisan beállni sehova. Legalábbis én nem tudnék, tuti meghorzsolnám az autó sarkát, vagy ilyesmi.

2017. jan. 26. 21:22
 13/26 anonim válasza:
Na. Én kedden vizsgáztam le és kihúztam a parhuzamos jobbra hátrát. Én a standard szerint csináltam, autó mellett megállás, úgy, hogy a vállad a parkoló autó tükreivel egy vonalba legyen (nekem így kényelmes), hátramenet amíg a jobbleghátsó ablakban el nem kerülted a parkoló autó hátulját, utánna jobbra kormányzás koppanásig, és mész addig ameddig a mögötted parkoló autó két lámpáját meg nem látod a bal visszapillantóba. Utánna egyenes hátra amíg az elötted lévő autó bal hátsó lámpája és a Te jobb visszapillantód egy vonalban nem lesz. Végül balra kormányzás ütközésig és szép lassan bepasszentolod.
2017. jan. 26. 21:30
 14/26 anonim válasza:

Ja és még valami. Ne válasszad ki a legkisebb hanygafasznyi helyet. Inkább keress egy olyat, ahova tuti beállsz, aztán a vb max azt mondja, hogy ez nagy próbáljuk meg egy kisebbel. Én megszopattam magam keményen. Kiválasztottam a legkisebb helyet kb 10-10 centi volt a 3 autó között miután beszenvedtem. Ha mégis kifogod a homokszemnyi helyet akkor csináld végig. Ne add fel. Én is ott voltam sokáig, mert tudtam, hogyha kiállok onnan úgy, hogy nem teljesítem a feladatot akkor bukó. Az ilyet a vb is értékeli, ha nem adod fel. Itt már az 5ik javítás után nem is számoltam. (Akinek van jogsia az tudja milyen pici manővereket kell végrehalytani ilyen kis helyen, hogy tökéletesen beálljon)

Btw mennyi órád van? Van vizsgaidőpontod? Buktál már meg? (Nem szégyen, ha igen nekem is 2ára letg meg) 13.as voltam.

2017. jan. 26. 21:37
 15/26 anonim ***** válasza:

Eddig kapásból írtunk két lehetőséget, ami működik.

Nem értem, hogy a kérdezőnek nem tanított valami hasonlót az oktató?

Egy működő szisztémát kell pontról pontra betartva megcsinálni, nem a különböző lehetőségeket keverni, mert abból nem lesz jó manőver - ezért nem szabad videókon látottakat bele keverni egy olyan végrehajtásba, amibe teljesen más támpontok szerint kezdett bele

2017. jan. 26. 21:38
 16/26 A kérdező kommentje:

köszi hogy irtatok sokat segített.

Az oktatóm azt mondta hogy célozzam meg a szegély és a mögöttem parkoló autó találkozását.középen a szélvédőt nézzem...ahol nem látok ki :/ és mivel nem látok semmit igy itt nekem meg is állt a tudomány.

2017. jan. 26. 21:42
 17/26 anonim ***** válasza:
Jól vannak azok a tükrök beállítva?
2017. jan. 26. 21:50
 18/26 A kérdező kommentje:

autómata....lebukik

De mikor bele nézek mindig azt mondja h nem tdom miét nézegeti a jobb tükröt

2017. jan. 26. 21:53
 19/26 A kérdező kommentje:
..bocsi bal oldalit
2017. jan. 26. 21:53
 20/26 anonim válasza:
Üzenem az oktatódnak, hogy ostoba. Van egy konkrétan önműködő metódus, és nem azt tanítja meg. Nézesd meg vele a videót, hátha észbe kap.
2017. jan. 26. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!