Most akkor mit öntsek hűtőfolyadéknak az autóóba?
"De hogyan is veszíthetne egy zárt rendszerben?"
Hő vagy súrlódás, vagy hő és súrlódás hatására való kémiai összetétel változással. Ja simán lerakodás képzéssel, vagy éppen valamit old, amitől kisebb térfogatú vegyületet képez. Folytassam?
Amiket írtam, a hűtőfolyadékra amúgy mind ráadásul igazak lehetnek.
De tény a jó hűtőfolyadék legjobb, és jobb szerelőre bízni. Pont ő az összetételt is vizsgálni képes, és pontosan eldönteni, hogy mikor érdemes cserélni.
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ. :) Sok hasznos tapasztalattal és tanáccsal láttatok el, amit mindenképp szem előtt tartok. Meg fogom nézni, nem szivárog-e, bár megjegyzem, nagyon ritkán néztem eddig rá a hűtőfolyadék-szintre, lehet hónapok óta alacsony. Majd meglátjuk idővel. Munkahenger javítás/csere nem lenne egy kellemes ajándék, az biztos. :D
Készre kevert folyadékot vettem, azzal utántöltöttem. Maradt még fél liter. Ha meg azon kapom magam, hogy nagyon csökken, majd a tanácsok alapján utánanézek.
BiTOPro97
Az utolsó kérdésed nem értem, tőlünk vársz választ? :D Úgy nézem nagyon vágod a témát, irigylem, akinek ilyenek a fejében maradnak.
Az egy felvetés volt. - mert azért van ott egy-két "érdekes dolog".
De egyfajta költői kérdés is volt.
Harmadik területen meg, igaz grafikusnak tanulók, de ott meg a festéseknél - mert meg kellett vagy lehet, ez mindegy is, mert felvettem, - a korszakok festékeinél jön elő a kémia, és a többi. Meg amit egyszer megtanultam, az hamar elő is jön. Elméleti anyagban, mivel dolgozom is, előre is szaladtam jócskán a tanulásban, amikor éppen nem a munkaidőszaka van.
Mondjuk ezeket a tudásokat lecserélném, kortárs német irodalomi tudásra, de az nem köt le igazán. Sajnos.
Klasszikust német irodalmat, meg eredeti nyelven tíz évig olvastam, és tanultam. - kötelező is lett volna, nagyanyám által. De szerettem is, így nem éreztem tehernek. Na ez utóbbi meg órási áldás, mert ezt az illusztrálói munkámban, hasznosító, hasznosítandó és hasznosul, mivel ilyen tematikájú német nyelvű irodalmi lapoknak dolgozom. Sőt ez volt a harmada az okoknak, hogy felvettek a munkára. Az egy dolog, hogy fiatalt munkatársat kerestek eredetileg is. - de nem ennyire.
Bár te és mindenki más is, meg biztosan tudom, hogy más dologban sokkal jobb nálam. És tudd többet. Csak a lexikális és elméleti tudás is túl van pörgetve itthon.
Sokszor nem is vesszük észre az erősségeink, mert azokat természetesnek vesszük.
És szívesen.
Ja, és ez volt a rövidválasz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!