Mi a véleményetek az új Mazda 6-okról?
Régóta gyűjtöm a pénzt, egy új autóra. A Mazda 6 nagyon megtetszett. Tudnátok nekem segíteni, vélemények róla? 2017 es modell vásárlásán gondolkozom. Ha érdemes venni akkor benzin, vagy dízel? Én a nyomatékosság miatt dízelpárti vagyok. + Kérdésnek, hogy esetleg kicsit "tuningolni" több erőt kihozni a motorból lehet valahogyan? És Utolsó kérdésem hogy a videón látható formában lehet kapni gyárilag, vagy ezt külön le kell spoilereztetni, és ha külön kell akkor hol lehetne? https://www.youtube.com/watch?v=pMldUoixM2I
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ha annyi pénzem lenne autóra mint amennyibe egy 6-os kerül, 100%-hogy azt vennék.
Baromi szép, és jó autó, én személy szerint egy 2.5-ös benzinessel vásárolnám.
Bár ezek az új skyactive dízel motorok nagyon jóra sikeredtek, de egy jó kis Japán szívóbenzinnek párja nincsen.
Sőt Amerikából lehet rá turbo kitet is rendelni, ami nem egy tákolmány, hanem hasonló paraméterekkel rendelkező kit-et árulnak mint amilyen turbo rendszer az új cx9-es mazdán van.
Úgyanis a cx9-be is ugyanaz a 2.5-ös benzinmotor van mint a 6-osba csak "akasztottak" rá egy turbót, így 250Le-t hoztak ki a motorból. Valamit az is lehet,hogy idővel a 6-os is kiadják ezzel a turbós motorral MPS néven.
Annó is a CX7-ben található 2.3-as turbós motort beletették a 3-as és a 6-os Mazdába majd ezek voltak a MPS kiadások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!