Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új Mazda...

Martin0009 kérdése:

Mi a véleményetek az új Mazda 6-okról?

Figyelt kérdés

Régóta gyűjtöm a pénzt, egy új autóra. A Mazda 6 nagyon megtetszett. Tudnátok nekem segíteni, vélemények róla? 2017 es modell vásárlásán gondolkozom. Ha érdemes venni akkor benzin, vagy dízel? Én a nyomatékosság miatt dízelpárti vagyok. + Kérdésnek, hogy esetleg kicsit "tuningolni" több erőt kihozni a motorból lehet valahogyan? És Utolsó kérdésem hogy a videón látható formában lehet kapni gyárilag, vagy ezt külön le kell spoilereztetni, és ha külön kell akkor hol lehetne? https://www.youtube.com/watch?v=pMldUoixM2I

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2017. jan. 23. 20:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne ennyi pénzem, szerintem én is ilyen autót vennék újan, pedig most BMW-m van. Én viszont benzinmotorral választanám, és nem tuningolgatnám. A videón a kék alatt szerintem lehet egy sportfutómű, amilyen mélyen ül, nem gyárinak sejtem. Emellett úgy látom, hogy vannak rajta toldatok, amik nem tudom, hogy gyáriak-e. Van még rajta egy olyan felnigarnitúra, ami gumival sokunk autójánál többe kerül. :) Rohadt szép egyébként. Én is épp gyűjtök, és képben van, hogy pár év múlva egy ilyet veszek 3-5 évesen.
2017. jan. 23. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem a videón lévő " alakjában " igazából számomra nincs autó ami felvenné vele a versenyt. Lehet hogy van luxusabb, erősebb, de mégis csak japán, ami megbízható. És ilyen toldatok drágák lehetnek hozzá? A bbs felniszett kb 350.000 ft, gumikkal nem vagyok tisztában. És egy sportfutómű drága lehet hozzá?
2017. jan. 23. 21:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Főleg a motorháztető domborodása fogott meg, mennyibe lehet egy olyan?
2017. jan. 23. 21:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Tuti minden draga hozza. Kimentem a garazsba megnezni a motorhazteton ott a domborulat jol emlekszem mint a videon legalabbis telefonon azt lattam. Az oldalso spoiler orosz weboldalrol rendelheto, de tuti nem tudjak majd szinre fujni, ultetni meg nem erdemes mert a 19es kerek is majdnem kicsi alatta de sajnos a futomuve mar a ezzel a kerekmerettel nem bir el, ultetve megjobban utne ezert ez az elso autom ami nincs csuccsentve. Neha igyis akkorakat szol.
2017. jan. 23. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha annyi pénzem lenne autóra mint amennyibe egy 6-os kerül, 100%-hogy azt vennék.

Baromi szép, és jó autó, én személy szerint egy 2.5-ös benzinessel vásárolnám.

Bár ezek az új skyactive dízel motorok nagyon jóra sikeredtek, de egy jó kis Japán szívóbenzinnek párja nincsen.

Sőt Amerikából lehet rá turbo kitet is rendelni, ami nem egy tákolmány, hanem hasonló paraméterekkel rendelkező kit-et árulnak mint amilyen turbo rendszer az új cx9-es mazdán van.

Úgyanis a cx9-be is ugyanaz a 2.5-ös benzinmotor van mint a 6-osba csak "akasztottak" rá egy turbót, így 250Le-t hoztak ki a motorból. Valamit az is lehet,hogy idővel a 6-os is kiadják ezzel a turbós motorral MPS néven.

Annó is a CX7-ben található 2.3-as turbós motort beletették a 3-as és a 6-os Mazdába majd ezek voltak a MPS kiadások.

2017. jan. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!