Ford, Mazda, vagy Toyota? Kis segítséget, véleményt, tapasztalatot?
Nekem volt MX3,a leggyengébb 90 lovas 1.6-al.
Jó kis autó volt,sose hagyott cserben,költenem se nagyon kellett rá,mivel viszont már rohadt rendesen mikor hozzámkerült,az 1.6 pedig zsákutca volt,így 323F-re váltottam.Viszont mindig öröm volt vezetni,nagyon kényelmesnek találtam,és a váltója az valami mérnöki remekmű.
Viszont az 1.8 V6-al,ami majdnem 8000-ig elpörög, meg a hozzá tartozó gyári sportfutóművel már igencsak buli.
T20-as Celica viszont szerintem minden szempontból komolyabb autó.
A Fold Cougar egy igazi betegágy. A vicc, hogy még nem ez a legnagyobb hibája.
A Mazda egy komoly típushibája a rohadás, de amúgy más téren a márka nagyon megbízható és hosszú élettartalmú autói típusai sorát ez sem bontja meg. Bár az MX-5 sokkalta jobb. Igen van egy-két MX-3 típus hiba. De melyik autónak nincs? Jó, igen az MX-3-nak több, mint egy MX-5-nek. Jó, meg általában mint a Mazdák többségének.
A Toyota Celica generációnként felváltva gyártott nagyon kiválót és nagyon-nagyon sz@rt, és csak egy közepessel bontották meg ezt a sort. Nincs meg a száma az ismerősömnek akinek volt.
De tényleg ma már egy jó állapotú és átnézet MX-5 az ami igazán jó szívvel ajánlgatható, ha kell kemény tetővel, és ha négy évszakos akkor coupe.
Amúgy erre a Celica-ra nem emlékszem a jók közt. De ez lehet csak az én hibám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!