Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 Liter olaj soknak számít...

1 Liter olaj soknak számít körülbelül 7 ezer kilométer alatt?

Figyelt kérdés
Az utolsó olajcserétől számítva a mai napig körülbelül 7+ ezer km-t mentem és 1 liter olajat utántöltöttem eddig.
2017. jan. 23. 12:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
x16xel gyári adat ami a max 1L/1000km...
2017. jan. 24. 11:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Miért is lettem lepontozva?

Aki 1 litert (vagy mint kiderült annyit se) tölt utána 7 ezer kilométerenként,az nem sok.

Tény hogy fogyasztja,figyelni kell rá néha,de ennyi,ez kényelmetlenséget se okoz.

Egy kommersz Opelnél nem szokás ennyi miatt széthúzni a blokkot,pont.

2017. jan. 24. 12:10
 23/24 anonim ***** válasza:

Akinél nem fogy az olaj, annál szar az olajpumba, aztán 10 liter alatt nem áll meg a kocsija.

Én úgy vagyok vele, zabálja csak az olajat de 6 liter fölött nem fogyaszt a motor.

Inkább az 1000 ft- os tesco-s olaj mint a 350 ft os benzin... Ráadásul 3 hengeres a kocsim :)

A Motor jól van köszöni szépen!

2017. jan. 24. 12:16
 24/24 anonim ***** válasza:
Gyári adatokat elfelejteném, azok padon mért "szuperoptimalizált" körülmények, sokszor még kozmetikázottak is.
2017. jan. 24. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!