Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétfőtől szmogriadó lép...

Hétfőtől szmogriadó lép érvénybe. De hogy is van ez a gyakorlatban?!

Figyelt kérdés

Szóval arra szeretnék kitérni, hogy én például meleg burkoló vagyok Toyota Hiace kocsim van. 4-es besorolású, de akkor én ne menjek dolgozni? A 15 kilós csiszológépet hogy rakom fel a tömegközlekedésre és a többi kellékeket? És nem csak én hanem például akkor nem lesz kenyér a boltokban, pékségekben?

Mert ugye azokat is hasonló kocsival viszik ki az üzletekben.

2017. jan. 22. 11:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
*Azt szívhatja a nap 24 órájában.
2017. jan. 22. 12:10
 12/15 anonim ***** válasza:
41%

A MÁV ótvaros dízelmozdonyait is leállítják?

Egy gázfröccsre több kormot termelnek mint az én golfom félév alatt.

Qrva anyjukat! Nem azért járok én ezzel, mert perverz vonzalmat érzek az öreg dízelek iránt. Hanem mert erre telik.

2017. jan. 22. 12:26
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy január 23-án, hétfő reggel 6 órától este 22 óráig tilos olyan a gépjárművel közlekedni..."

Reggel 6 előtt menj be a városba és vidd be a dologokat, akkor még lehet, csak utána nem. A pékségek is kiszállítják a kenyereket 6 előtt gondolom.

2017. jan. 22. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Azert egy-egy ilyen szmogriadó sokat elaruk a tipikus magyar "még a szar is ízetlen" felfogasról.......hogy arról mindenki tud panaszkodni meg sírni hogy szar a levegő meg szmog van,de ha már tenni kell valamit azert hogy ez ne így legyen akkor mindenki egy kötsög.....főleg aki azt kitalalta......
2017. jan. 22. 13:19
 15/15 anonim ***** válasza:

7-esnek üzenem.

2000 kiadàsú benzinesem van , 06- besorolàsú.

Akkor most ez, hogy van?

2017. jan. 23. 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!