Ilyet mégis mi a frászért csinál valaki? Amikor van egy amúgy is rohadtul vagány, komoly autója, akkor mégis mi értelme még az ilyen hülyeségnek?
Ezen beszarok. S600 a hátuljára írva.. Nem értem. Azért ez nem egy 3-400 ezres... például BMW kategória, hogy ráírom, hogy M3, M5, vagy Suzukira Swift-re W12 felirat, vagy ráírom a VW Golfra, hogy V8, meg Fiat coupe-ra Ferrari embléma.... Oldalára, hátuljára, elejére. Láttam már ilyet..
Nah de az ilyennek a fejében mi jár? Amúgy is full gizda, S500, 388 lóerővel, új és drága.. aszfaltszaggató.....
Ez a használtautó.hu ennyire alap dologra nem képes, hogy hengerek számát kiírja, vagy a tulaj nem tudja? Most ez V6 vagy V8 vagy mi? Méretéből V8-ra tippelek, de akkor is...
Meglepődtem mennyire "olcsó" én az új VW vettem majdnem mennyiért. Aztán látom, hogy jah már 10 éves. Azért ebben a kategóriában az már nem számít kevésnek.
Biztos megkárosították az irigyek és leszedték a galád rosszakarók az 500-ast.
Szegény emberünk meg próbálta pótolni az eredetit, égen-földön keresett 500-as feliratot, de sajnos csak 600-asat talált. :(
Nincs már fönt a hírdetés. Ha nem bontottból került fel elég valószínűtlenül egy román tört elem helyére, a pótlással egy embléma az elemmel. Vagy nem kapott S500-as emblémát, aki feltette. Akkor a maximális menőzésre törekedett aki feltette az S500-asra az S600-as emblémát.
S Merci vásárlás nem az aszfalt szavazásról szól. Leginkább a menőzésről a kényelem mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!