Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az, hogy minden csöves...

Igaz az, hogy minden csöves BMW-t vesz hitelre, és akinek van pénze az Suzukival, Ladával jár?

Figyelt kérdés
2017. jan. 15. 21:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Buta kérdés. BMW-ből van régebbi meg újabb. De azért nem minden BMW-t tud egy csóró megvenni. Aki meg gazdag nem biztos, hogy pont BMW-t venne.

A Suzuki egy korrekt népautó, de abból is van régebbi meg újabb.

Ladát meg leginkább szerelemből vesz az ember.

2017. jan. 15. 22:27
 12/27 anonim ***** válasza:

Általában a csórók szeretnének többnek látszani, annál, mint amik és ezért vesznek BMW-t. Azt hiszik ettől majd felnéznek rájuk :)

Én nettó 800-at keresek és egy 300k-s kocsival járok és amíg nem kezdenek el kijönni a nyűgjei (lassan 19 éves már), addig nem is tervezem lecserélni. Bár nekem nincsenek is komplexusaim...

2017. jan. 15. 22:27
 13/27 anonim ***** válasza:

#12: elmondanád mitől látszik többnek egy bmw tulaj, mint más tulaj? Milyen komplexusokra gondolsz? Ezentúl pont a logikus gondolkozás miatt, ha az ember egy átlagos fizetésből és milyen sportszedánt vegyen ami öreg?

https://www.youtube.com/watch?v=FX5Wv1n6qG8 ilyet majd akkor fogok bevállani ha 2X annyit keresek, mint most, addig marad a bmw!

2017. jan. 15. 22:38
 14/27 anonim ***** válasza:
41%

Na ezaz BMW-s tesó jól megirtad!

Teteti magát a semire jampizik mennyit keres azt 300 ezres szarral jár haggyukmár

Én beülök a 330i-be ki a hitelesebb vajon? áh ilyen emberek vannak szégyen még ő oltsa a BMW-t mikor kirohad alóla a kocsi

2017. jan. 15. 23:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Hááát... Azért nem véletlenül vezeti a BMW 3-as sorozat a használt importos "toplistát". Az emberek szeretnék, azok is akiknek nem igazán van lóvé a jobb állapotú példányokra. Majd megoldanak mindent ügyesen, balta fokával egyengetéssel, faluvégi fényezővel, alig használt gumiabroncsokkal (ezek mind itt a településen ahol élek előfordulnak, a baltás sárvédő-egyengetést konkrétan néztem vagy 3 percig mielőtt feladtam).

Az ismerőseim között van pár ember, akiknek tudom hogy nem gond kifizetni az új autó 100%-át azonnal, mégis elég vegyes a márkák szerinti megoszlás. Lada nincs közte mondjuk, de Suzuki van - sőt kettő is (Vitara, full, 4WD és kp-ra kifizetve). Azon kívül VW Caddy, E Merci, BMW 3 kabrió. Értelemszerűen mind nullás szalonautó, rendelésre.

Az számok szerint 5-ből 2 vett drágát, a másik 3 bujkálás az irigység elől inkább.

2017. jan. 15. 23:13
 16/27 anonim ***** válasza:
Azért egy normálisan felszerelt Grand Vitara vagy egy Caddy sem épp filléres verda :D
2017. jan. 15. 23:59
 17/27 anonim ***** válasza:

Szűkítsük a kört csak a csórókra.

Amelyik csóró menőzni akar, az szakadt huszonéves bmw-t vesz.

Amelyik csóró autózni akar, és szeretné hogy maradjon másra is pénze az ladát vagy suzukit vesz.

2017. jan. 16. 02:44
 18/27 A kérdező kommentje:
Külföldről hozott hét nyolc éves újszerű Bmw van másfélért is. Annyi hitelt meg akárki kaphat. És hogy használtgumit vesznek rá, meg a haver szereli ingyé, az nálunk is ismerős.
2017. jan. 16. 06:34
 19/27 anonim ***** válasza:

es zserinted a BMW= huszeves szakadt BMW?

Nem baratom, a BMW az uj BMWt jelenti. Szerinted milyen csoves vesz uj BMWt?

2017. jan. 16. 07:09
 20/27 A kérdező kommentje:
Terepjáró bömös is van már háromért.
2017. jan. 16. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!