Igaz az, hogy minden csöves BMW-t vesz hitelre, és akinek van pénze az Suzukival, Ladával jár?
Buta kérdés. BMW-ből van régebbi meg újabb. De azért nem minden BMW-t tud egy csóró megvenni. Aki meg gazdag nem biztos, hogy pont BMW-t venne.
A Suzuki egy korrekt népautó, de abból is van régebbi meg újabb.
Ladát meg leginkább szerelemből vesz az ember.
Általában a csórók szeretnének többnek látszani, annál, mint amik és ezért vesznek BMW-t. Azt hiszik ettől majd felnéznek rájuk :)
Én nettó 800-at keresek és egy 300k-s kocsival járok és amíg nem kezdenek el kijönni a nyűgjei (lassan 19 éves már), addig nem is tervezem lecserélni. Bár nekem nincsenek is komplexusaim...
#12: elmondanád mitől látszik többnek egy bmw tulaj, mint más tulaj? Milyen komplexusokra gondolsz? Ezentúl pont a logikus gondolkozás miatt, ha az ember egy átlagos fizetésből és milyen sportszedánt vegyen ami öreg?
https://www.youtube.com/watch?v=FX5Wv1n6qG8 ilyet majd akkor fogok bevállani ha 2X annyit keresek, mint most, addig marad a bmw!
Na ezaz BMW-s tesó jól megirtad!
Teteti magát a semire jampizik mennyit keres azt 300 ezres szarral jár haggyukmár
Én beülök a 330i-be ki a hitelesebb vajon? áh ilyen emberek vannak szégyen még ő oltsa a BMW-t mikor kirohad alóla a kocsi
Hááát... Azért nem véletlenül vezeti a BMW 3-as sorozat a használt importos "toplistát". Az emberek szeretnék, azok is akiknek nem igazán van lóvé a jobb állapotú példányokra. Majd megoldanak mindent ügyesen, balta fokával egyengetéssel, faluvégi fényezővel, alig használt gumiabroncsokkal (ezek mind itt a településen ahol élek előfordulnak, a baltás sárvédő-egyengetést konkrétan néztem vagy 3 percig mielőtt feladtam).
Az ismerőseim között van pár ember, akiknek tudom hogy nem gond kifizetni az új autó 100%-át azonnal, mégis elég vegyes a márkák szerinti megoszlás. Lada nincs közte mondjuk, de Suzuki van - sőt kettő is (Vitara, full, 4WD és kp-ra kifizetve). Azon kívül VW Caddy, E Merci, BMW 3 kabrió. Értelemszerűen mind nullás szalonautó, rendelésre.
Az számok szerint 5-ből 2 vett drágát, a másik 3 bujkálás az irigység elől inkább.
Szűkítsük a kört csak a csórókra.
Amelyik csóró menőzni akar, az szakadt huszonéves bmw-t vesz.
Amelyik csóró autózni akar, és szeretné hogy maradjon másra is pénze az ladát vagy suzukit vesz.
es zserinted a BMW= huszeves szakadt BMW?
Nem baratom, a BMW az uj BMWt jelenti. Szerinted milyen csoves vesz uj BMWt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!