Igaz az, hogy minden csöves BMW-t vesz hitelre, és akinek van pénze az Suzukival, Ladával jár?
Igaz, hogy picike gondolkodás nélkül is bárki tud hülyeséget kérdezni?
A használt járműnek is vannak finanszírozási határai, pl az életkor. Egy idősebb BMW-t - ami "olcsó - max szabad felhasználású személyi hitelből fogsz megvenni, autóhitel és lízing az kb kizárt.
Egy új 3-as listaára 10 milla felett van ( listaár, nem a teljes ár ). Azért gondolom azt sejted mennyi önrész és mennyi igazolt nettó fizetés kell, hogy egy 10 gurigás autót behitelezz...
Akkor most mi is a kérdés?
Ladaval?
LOL :)
Suzukival a csorok jarnak. Ladaval meg senki.
Igaz,hogy ez egy újabb felesleges ertelme nincs ostoba kerdés???
IGEN!
Persze megálltam a lámpánál tegnap és bekopogtak az ablakon, aztán bedobtak nekem egy 100ast, mert mondták sajnálják a csöveseket és vegyek belőle kenyeret.
Utána mondtam nekik de a pékségig nemjutokj el, mert 14litert eszik az öreg sor6 és csak ezeröté tankoltam, erre a 100as mellé bedobtam egy ötezrest is, hogy tudjak bele tankolni.
Pékségnél megdicsértem a mellettem lévő vadonat új ladát és a tulajdonosa adott ajándékba egy ájfon8 -t, mert ő valami vezérigazgató valahol és most kapta meg az új céges telót, ami mondta már ájfon9!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!