Kocsit szeretnék venni, mennyi pénzbe fog kerülni minden?
Úgy értem, hogy pl a kocsi legyen 500.ezer...
Átíratás mennyi?
Aztán havonta mit kell rákölteni...gondolom a tankolás, de ezen kivül?
Kell kötelező biztosítás? Mennyi a legolcsóbb?
Stb, ilyenekre gondoltam!
Köszönöm :)
jajj, az okoskodó kis tinik hagyjanak :D
gondolom még jogsid sincs!
(gondoltam hogy a kötelező kell, de próbáltam hogy vhogy ki lehet e alóla bujni...de tudom hogy nem)
negatív kommenteket mellőzétek, vagy ha nem tudtok normálisat írni, inkább menjetek ki havat lapátolni :)
Az nagyon dicséretes, hogy egyik-másik segítőkész válaszadó leírta a saját kiadásait. Abból lehet majd a probléma, hogy a Kérdező ezekkel az összegekkel fog kalkulálni.
Aztán lehet, hogy olyan típust vesz, aminek -a leírtakhoz képest- 2 vagy 3-szor annyiba kerül a javítása. Mivel friss a jogosítványa, az átlagtól magasabb lesz a biztosítás is. Ha peche van, kifogja a környék legdrágább szerelőjét, aki gátlástalanul leveszi. Ha még nincs vezetői gyakorlata, bizonyára literekkel többet lesz a fogyasztás is.
És még számtalan dolog várható.
Aztán majd jön az, hogy rossz válaszokat kapott a gyakorin....
Szóval, csak óvatosan a jótanácsokkal. ;)
Szia!
Van a neten mindenféle átírási kalkulátor, keress rá!
De itt vagy pl. egy, beírod a megfelelő adatokat.
A biztosítóknál (ami sajnos kötelező) is szét tudsz nézni.
Itt nagyon-nagyon sok van, így nem írok semmit de én a NETRISK-en vagy a BIZTOSITOK.HU-n szoktam ezt intézni.
És fel a fejjel!!!
Első autó vásárláskor (amúgy később is) mi történik?
A csajokat átverik a szerelők, és azzal tisztában vannak, míg a pasikkal mindenféle humbug szöveget "egyeztetnek", így a pasik abban a hitben vannak, hogy ők hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de okosak, de fantasztikusak (1-2 autószerelőnek vagy gépészmérnőknek minden ELISMERÉSEM), akik nem szemétkednek, de több pasit vernek át mint nőt.
Sok sikert!
köszönöm a kedves válaszokat, ment a zöld kéz :)
már 5 éve van jogsim, szóval nem friss. a szomszéd bácsi szerelő, remélem majd segít ha úgy van.
peugeot 206 cc néztem ki, vagy kis opel corsát, de nézegettem, suzuki swiftet is...:)
utolsó, jaj p*csa neked az anyukád! :D és szépen fogalmaztam :)
vagyis ahol dolgozom, ott van a szomszédban egy kis szereló hely.
igen sajnos tudom hogy a nőket átvágják hamar, és sok pénzt ki lehet belőlünk sajnos hozni.
szóval mégegyszer köszönöm a kedves válaszolóknak, hogy segítettek. végülis, erre van ez a hely :)
Én nem szeretem az ilyen szomszéd bácsis sztorikat. Bár, ha pözsót veszel, annak az is jó, mert többet lesz nála, mint a feneked alatt.
Amire nem kaptál kielégítő választ, az a havi fenntartási költség. Ha nem mész a kocsival egy métert sem, akkor kb 3 ezer Ft.
hát ha nem fog beválni, akkor keresek egy jobb szererőt, csak ugye nehéz kitapasztalni hogy melyik a jó + olcsó előre...:)
mindennap használni fogom a munkába járás miatt kb 13 km :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!