Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsit szeretnék venni,...

Kocsit szeretnék venni, mennyi pénzbe fog kerülni minden?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl a kocsi legyen 500.ezer...

Átíratás mennyi?

Aztán havonta mit kell rákölteni...gondolom a tankolás, de ezen kivül?

Kell kötelező biztosítás? Mennyi a legolcsóbb?

Stb, ilyenekre gondoltam!

Köszönöm :)

2017. jan. 14. 10:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

jajj, az okoskodó kis tinik hagyjanak :D

gondolom még jogsid sincs!

(gondoltam hogy a kötelező kell, de próbáltam hogy vhogy ki lehet e alóla bujni...de tudom hogy nem)

negatív kommenteket mellőzétek, vagy ha nem tudtok normálisat írni, inkább menjetek ki havat lapátolni :)

2017. jan. 14. 14:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Kotelezo alol kibujni? A nevedre se irjak anelkul. Meg fizetheted utana a fedezetlensegi buntit. Szoval felejtsd el. Az egyeb koltsegek pedig teljesen a jarganytol fuggenek. Kotelezot most kotottem elso kocsira- egyenlore jogsi nelkul- 17e ft-ra. Ezen lehet sporolni, mert biztositonkent is nagy a szoras. Egy masik helyen 70-et gomboltak volna le ugyanazert. Nalam bejott a 300.000-es rahagyas, de en kulfoldrol hozattam autot.
2017. jan. 14. 15:39
 13/19 veterán vas ***** válasza:

Az nagyon dicséretes, hogy egyik-másik segítőkész válaszadó leírta a saját kiadásait. Abból lehet majd a probléma, hogy a Kérdező ezekkel az összegekkel fog kalkulálni.

Aztán lehet, hogy olyan típust vesz, aminek -a leírtakhoz képest- 2 vagy 3-szor annyiba kerül a javítása. Mivel friss a jogosítványa, az átlagtól magasabb lesz a biztosítás is. Ha peche van, kifogja a környék legdrágább szerelőjét, aki gátlástalanul leveszi. Ha még nincs vezetői gyakorlata, bizonyára literekkel többet lesz a fogyasztás is.

És még számtalan dolog várható.

Aztán majd jön az, hogy rossz válaszokat kapott a gyakorin....

Szóval, csak óvatosan a jótanácsokkal. ;)

2017. jan. 14. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Van a neten mindenféle átírási kalkulátor, keress rá!

De itt vagy pl. egy, beírod a megfelelő adatokat.

[link]

A biztosítóknál (ami sajnos kötelező) is szét tudsz nézni.

Itt nagyon-nagyon sok van, így nem írok semmit de én a NETRISK-en vagy a BIZTOSITOK.HU-n szoktam ezt intézni.

És fel a fejjel!!!

Első autó vásárláskor (amúgy később is) mi történik?

A csajokat átverik a szerelők, és azzal tisztában vannak, míg a pasikkal mindenféle humbug szöveget "egyeztetnek", így a pasik abban a hitben vannak, hogy ők hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű de okosak, de fantasztikusak (1-2 autószerelőnek vagy gépészmérnőknek minden ELISMERÉSEM), akik nem szemétkednek, de több pasit vernek át mint nőt.

Sok sikert!

2017. jan. 14. 18:57
 15/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a kedves válaszokat, ment a zöld kéz :)

már 5 éve van jogsim, szóval nem friss. a szomszéd bácsi szerelő, remélem majd segít ha úgy van.

peugeot 206 cc néztem ki, vagy kis opel corsát, de nézegettem, suzuki swiftet is...:)

utolsó, jaj p*csa neked az anyukád! :D és szépen fogalmaztam :)

2017. jan. 15. 11:35
 16/19 A kérdező kommentje:

vagyis ahol dolgozom, ott van a szomszédban egy kis szereló hely.

igen sajnos tudom hogy a nőket átvágják hamar, és sok pénzt ki lehet belőlünk sajnos hozni.

szóval mégegyszer köszönöm a kedves válaszolóknak, hogy segítettek. végülis, erre van ez a hely :)

2017. jan. 15. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az ilyen szomszéd bácsis sztorikat. Bár, ha pözsót veszel, annak az is jó, mert többet lesz nála, mint a feneked alatt.

Amire nem kaptál kielégítő választ, az a havi fenntartási költség. Ha nem mész a kocsival egy métert sem, akkor kb 3 ezer Ft.

2017. jan. 15. 13:40
 18/19 veterán vas ***** válasza:
Mi bajod a szomszéd bácsival? Tengernyi tapasztalattal rendelkezik, már Rákosi elvtárs Pobedáját is ő generálozta. Ezek a mesteremberek, még tudnak hengerfejet síkba hántolni, otthon öntenek főtengelycsapágyat fehérfémből, továbbá minden elektromos hibát megtalálnak egy zabszem-izzóból és függönycsipeszből készült próbalámpával. Igaz, hogy kicsit lassan dolgoznak, de "óccsón", és mindig ráérnek. ;)
2017. jan. 15. 13:53
 19/19 A kérdező kommentje:

hát ha nem fog beválni, akkor keresek egy jobb szererőt, csak ugye nehéz kitapasztalni hogy melyik a jó + olcsó előre...:)

mindennap használni fogom a munkába járás miatt kb 13 km :)

2017. jan. 15. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!