Vegyek kocsit, ne vegyek?
Igazából 2 éve osotorozom magam.. Az volt a feltételem,hogy minél újabbat. Úgy kb 2008-tól..
Viszont van egy kis tartozásom,márciusig rendezem.. Most vagy veszek mondjuk 1 millióért tavasszal valamit..de akkor szembe köpöm magam vagy várok június júliusig és akkor újabbat,amit akarok..
De nem akarok még fél évet várni. Kb 3-400 000 kell még csak most ez a pénz eluszik,mert masra kell.. És úgy érzem,hogy a régebbibe nem fogom azt érezni,mint amit egy újabba és akkor hiába vergődtem 2 évet.
Ti mit tennetek?
Nem feltétlenül jobb az újabb évjárat mármint úgy értem hogy vannak nagyon lelakott széthajtott 2011-es évjáratú kocsik is.
De akkor kérdező tisztázd neked mi a fontos a jó megjelenés? a kényelem? a fenntarthatóság?Extrák?
Igy nehéz tanácsot adni
1 millióból kapni 15-20 éves jó állapotú japán középkategóriás autókat.
Nekem legalábbis biztosan előbb kéne egy Xedos,Accord,626,Galant,Legacy,Baleno,Avensis stb,mint egy akármilyen Corsa.
Hol kéne nekem 20 éves veterán autó,főleg olyan,ami abszolút nem is tetszik.. Akkor inkább veszek egy Moncler kabátot 300 000-ért és állok kint a hidegbe..
Nem az a célom,hogy a legolcsóbb legöregebb szart megvegyem.
Az újak között is lehet már lelakott,de a régieknél méginkább..
Nemazért sporolta,,hogy szart vegyek.
Hosszabbrávra akarok és nem a 80 éves kocsit akarom 180 évesre kitolni..
Nekem fontosabb,hogy újabb modernebb legyen és ne egy lelakott ócska vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!