Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek kocsit, ne vegyek?

Vegyek kocsit, ne vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából 2 éve osotorozom magam.. Az volt a feltételem,hogy minél újabbat. Úgy kb 2008-tól..

Viszont van egy kis tartozásom,márciusig rendezem.. Most vagy veszek mondjuk 1 millióért tavasszal valamit..de akkor szembe köpöm magam vagy várok június júliusig és akkor újabbat,amit akarok..

De nem akarok még fél évet várni. Kb 3-400 000 kell még csak most ez a pénz eluszik,mert masra kell.. És úgy érzem,hogy a régebbibe nem fogom azt érezni,mint amit egy újabba és akkor hiába vergődtem 2 évet.

Ti mit tennetek?

2016. dec. 28. 19:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát akkor vegyél kabátot ha a modernség számít.Igen tény hogy az öregebbek között több a lelakott.

Amúgy a 20-éves autó nem veterán a 30+ az

2016. dec. 28. 20:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Sok esze van a kérdezőnek...
2016. dec. 29. 03:05
 13/18 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a balféket...XD

Lesz másfél millája majd kitudja mikor,de neki egy fiatal lehetőleg full extrás járgány kéne..

Suzukiba nem ül be mert az cink,inkább toporog a megállóban.

-Ember! Szállj le a magas lóról,egy autót üzemben is kell tartani! Vagy majd ismét spórolsz fél évet szervízre,műszaki vizsgára?

Másfél milláért szerinted mit kapsz? Vagy valami időszámításunk előtti vackot,vagy egy újszerű koreai szart.Gondolkozzálmár

2016. dec. 29. 09:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Másfél-két milkából már nálam szóba sem jöhetne más mint a három német prémium esetleg Vw vagy japán.

Ennyiért már lehet viszonylag egybe A4-A6 os Audit kapni 2002-2006 között,esetleg Golf 5 vagy Passat a Vw től, vagy mercedes w211 örökélet és egy nap a dízel motorjaik.

Természetesen németországból mert itthon sok a lelakott szar..

2016. dec. 29. 12:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Látod.. Másfél millióból csak ócska idő elötti van .. 😅 a használt prémium is minimum 20 millió és ez csak a legalja, az alatt mind lekakott..
2016. dec. 29. 12:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Ezt meg tudom cáfolni hogy mind lelakott lenne,mivel nem mind az csak a többségük.

Én 5 millióért átszámolva vettem 3 éve egy 2008 as Audi A6 ot és még egy karc sincs/volt benne se kívűl, se belűl mivel vigyáztak rá.. Pont úgy néz ki mint első napon kívűl/belűl. Igaz nem magyarországban hanem Németországban vettem *NÉMETTŐL* a garázsából mivel vett egy újat magának mert megteheti. Még meg is mutatta hogy még éjjellátó technika is van benne..

2016. dec. 29. 15:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell magyarázni,hogy melyik lelakott,melyik nem. Látom!

A 20 millio alatti lelakottat azok miatt írtam,akiknek ez a rögeszmélyük,hogy az átlag áras autók rosszak,amik egykor 15 milliosak voltak. Lehet köztük rossz,de jo is.

2016. dec. 29. 15:54
 18/18 anonim ***** válasza:
ja alap az igazi királyok mind 2o11-es corsával járnak lehetőleg 1.2-es vagy 1.4-es szörnyetegekkel... én csak álmodom jelenleg a corsa világáról a 99'-es subaru imprezamban de már kuporgatom a forintjaim hátha összegyülik egy presztizs corsara és akkor nem röhögnek majd ki az emberek a veterán szaromban
2016. dec. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!