Első autónak VW Passat?
Tök mindegy hogy első vagy huszadik autónak veszed! Ha tetszik és van rá pénzed, akkor mi a kérdés? :D Bár ennyiért elég régi Passatot kapsz...
Én csak egy dolgot nem értek: Ha ennyi pénzt 5 év alatt sikerült összespórolni, tehát átlag 13.000Ft-ot tudtál félrerakni, akkor a költségeit hogy fogod tudni fizetni? Mert ebből kb havonta félig megtankolod és slussz. Mi van akkor ha bejön egy 100.000Ft-os szervizköltség? Ami nem egy őrült nagy összeg és nem is kell feltétlenül hogy valami váratlan műszaki hiba beüssön. Elég ha pl vezérlést kell cserélni + egyéb kopó alkatrészeket és simán megvan. Az adó, biztosítás se két fillér. Az is elég vicces így belegondolva, hogy egy olajcserére egy-két hónapot kell spórolnod és akkor abban a két hónapban még csak nem is tankoltál. Ezalatt leállítod és nem mész vele?
Ezeket gondolod át, hogy lesz-e ezekre is mind pénzed!
Megéri-e a habtestedet egy böszme nagy autóval szállítani?
Demég mennyire hogy nem.
Nem akarok a zsebedben turkálni,de számoljunk.
5 év alatt 8 kiló,azaz cirka havi 10 ezred lett volna fagyira.
Ez a biztosításodat fedezi,és még nem tankoltál.
Mit fogsz csinálni műszaki vizsgánál,vezérlés cserénél,gumivásárlásnál?
Nem értem mit parádéztok, nem kell azt teletankolni, elég bele lökni egy ezresért, annyiból pont tud menni két kört a városban, hogy lássák, hogy van.
Másnap meg szomszéd Józskával hozatni cocacolás üvegben két litert, mert nem mer elindukni, mert fél, hogy félúton megáll.
Ennyi a lényeg, a vezérlés meg köztudott, hogy elbír kétszer annyit, nem fognak a gyártók átverni.
Magyarországon vagyunk, ez itt alap :D
Vegyél egy jó Astrát, aztán szevasz.
5 év alatt 800 000 Ft-ot sikerült összegyűjtened?
Járj busszal inkább.
Ha van évi 200000-ad javításokra, akkor csak ajánlani tudom. Nagyon jó autó, fenntartása sem túl vészes, és csak diesel motorral vegyél ilyent! A te esetedben az 1.9 TDI 90 le!
Ahogy előttem is írták kb 70 az átírása, min 150 szervizre, és el is kell menni érte kb 20-30. Ez így alapból már mínusz 250, így marad 550! Ez meg sajna kevés egy B5-höz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!