Kezdő autónak mit ajánlanátok?
Kiszemelt az 1.9es TDI B5 Passat, vagy Audi A4 1.9 TDI.
Diesel autót szeretnék, kb 650 kiló a felső határ.
Mik a tanácsok, vélemények? Mire érdemes odafigyelni pontosan?
Majdhogy rendszeres a heti 200 km-es menet a hétköznapi mászkáláson kívül.
A dízel elgondolás alapja őszintén szólva az, hogy azzal tanultam, azzal vizsgáztam (Yaris), és szimpatikus, hogy magától megy... :D
Passat mellet számomra az szól, hogy gyönyörű az a forma.
Önálló keresettel rendelkezem, de tény az, hogy a horror ráfordításokra nincs még tőketartalék.
Öreg, használt audikat (bmw-ket, mercedes-eket) nem érdemes venni (csak szalnból, de ugye azt már az önjelölt janik nem tudják kifizetni). Az, hogy heti 200 km-t mész a napi jövet-menet mellett, nem a diesel mellet szól, de ha ennyire ragaszkodsz hozzá mégis, akkor ezek közül inkább a Passat.
Egyik kollégám új X6-ost vett diesellel pár éve, és azóta másfél milliót költött a részecskeszűrőre (csak városban használja).
Persze..csak azt nézd, hogy az ÚJ X6 os..új autóknál ez érthető..de a kérdező, gondolom nem új diesel bmw-t akar vagy audit vagy passatot..
egy 1997-98 as passat vagy bmw klasszisokkal megbizhatobb mint a mostaniak..egy régi A4 1.9 TDI vel sincs sok gond ha olyat vesz az ember... én azt mondom vegyél Audi a4 1.9 TDI-t a kettő közül és nagyon nézd meg mielött megveszed.. ha megkimélt akkor nem sok gondod lesz vele az 1.9 TDI az egyik legjobb motor..
Hogyne....
Látom pár ember már az önámítás olyan szintjére lépett, hogy bebeszélte magának azt, hogy a régi 10-20 éves audik és bmw-k jobbak mint a mostani újak a szalonból.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!